Widok

tesco finanse

Nie polecam pracy w tesco finanse w marketach tesco. Oferuja 6 zł na godzine, a wymagania maja jakby kokosy płacili. Ile byście umów na karty nie podpisali to ciagle mało, nie ma nic motywującego w tej pracy, ciagłe maile z pretensjami. Wsparcia zadnego od strony przełozonych, do wszystkiego dochodzi sie samemu. Wynagrodzenie to minimalne i zależy od godzin, a premie - liczone do podziału na liczbe osób w tzw. tok-u sa śmieszne, np. 150 zł. Charujecie .. (9 godzin spędzone na aktywnej sprzedazy- czyli naciaganie klientów na karty). za marne grosze. Spędziłam tam trzy miesiące i przyznam sie najwiekszy mój bład , ze sie tu zatrudniłam
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4
Heniu weź się za robotę i kasy zarobisz więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
6zł za godzinę to zarabiałem 12lat temu za to, że siedziałem w fotelu i nic nie robiłem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeżu, aż tak źle dziewczyny tam zarabiają ?? Przecież to typowa praca biurowa i z racji tego powinny dostawać więcej. Za 6 zł/h oferują też pracę merchandisera w Tesco czy Carrefourze przez różne agencje pracy, które co prawda jest ciężkie fizycznie (codzienne wchodzenie na drabinkę przez 8 godzin bywa męczące), ale nie wiąże się z taką odpowiedzialnością jak z opisywaną tu pracą (przy rozliczeniach dziennych i miesięcznych). Że też kobiety godzą się na taką nędzną stawkę, która po podliczeniu kosztu transportu publicznego, czynszu, opłat + np. opłat za wynajem i żywności wychodzi na zero lub na minusie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
P.S. ~ naiwna poćwicz ortografię i składnię zdań, bo ciężko czytać Twoją opinię.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Sorry, Janeczek. Nie czepiaj sie pisowni, u ludzi którzy mają dosyć i pewnie piszą nie patrząc w ekran. Sam nadal nie obroniłeś magistra (chyba), to sie po prostu nie czepiaj.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Phen tu cię zaskoczę - zdałem i tylko czekam na odbiór dyplomu z oceną ;D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gratulacje Janeczek:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
co 6 zł za godzinę? ludzie tam jest większy cyrk niż wam się wydaje. odradzam! ci śmieszni liderzy kroją ludzi z kasy jak mogą. obiecują umowę o pracę, a w rezultacie jest o dzieło. żadnego ubezpieczenia zdrowotnego. nastawiają pracowników tok przeciwko sobie. kłamią. stosują mobbing. twierdzą, ze nie jest to praca w stałym miejscu pracy o stałych godzinach ,a się siedzi na punkcie od poniedziałku do soboty 8 h. postawa 1200 + prowizja tylko moi drodzy oni trą z prowizji jak mogą. plan do wykonania ogromy. a mało komu chcą dać kredyt. pracownicy tesco zazdrośni jak cholera, że ktoś siedzi za biureczkiem, a im każą palety rozpakowywac, więc do dyrektora regionalnego czesto telefonują żeby nakablować.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
popieram w 100%
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Praca

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

do góry