Widok

...tesknota...niepewnosc...

Tafla cichego , srebrzystego jeziora
Podchodzę bliżej , wciąż bliżej , i jeszcze
Nie dowierzam własnym zmysłom
Patrzę zaślepiony , tępymi oczyma

Bezdźwięczny , głuchy plusk rozdzieranej ciałem wody
Wybrzuszenia falujące w stronę niemej twarzy
„Te jezioro nie było cichą , srebrzystą wodą” -
Myślę , zachłystując się mieszaniną martwych pierwiastków...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mała Żabko

Co to za praca że dopiero zaczęłaś a już narzekasz? Hmmm, a może chodzi o to że nareszcie można?

Shadoow

Istnieje mnóstwo interesujących rzeczy do robienia i są na wyciągnięcie ręki, wystarczy się tylko rozejrzeć. Widzieć patrząc. Nie zrozum mnie źle. To nie znaczy że nie powinno być więcej miejsc do jeżdżenia na desce, skoro odczuwa się ich brak, to pewnie jest ich za mało. Mam jednak wrazenie że coraz mniej ludzi z czasem potrafi patrzeć na świat i ulegać fascynacji. Może to ginąca umiejętność...

Respekt

RESPEKT DLA STWORKA TO BYL MOCNY TEKST MASZ RACJE CO DO SCIERZEK ROWEROWYCH TESH NIE MA GDZIE JEZDZIC A BYL TO MOCNY TEKT BO TO JEST PRAWDA ZE k**** NIE MA GDZIE JEZDZIC I CO MY MLODZIESH MAY ROBIC??JAK CHCESZ POGADAC STWOREK TO ZAPRASZAM NA GG(1192980) NAWET NIE MA GDZIE ROBIC PIEPRZONYCH GRAFÓW.pOZDROFKA

Choroba

Mam dość!! Jestem chora nie mam na noc siły i ochoty a tu niestety trzeba wstawac rano do pracy.
KIEDY WKOŃCU PRZYJDZIE WIOSNA?????M

Skopiowane z http://www.wlodkowic.lm.pl/dowcipy.php

ZAJĘCIE

Mam na imię Bodgan. Mam 42 lata. Zacząłem to robić, kiedy miałem może 18 lat. W szkole zawsze byłem zamknięty w sobie.Przyjaciół praktycznie żadnych. Nie podchodziłem do kobiet, bałem się ich.
Już nie pamiętam nawet, jak to się zaczęło. To miał być tylko jeden raz. Nie wiedziałem, że tak trudno z tym skończyć.
Upatruję sobie kogoś. Podchodzę. I wyciągam. Wiem, że to, co robię, jest chore. Wstydzę się. Niektórzy mówią, że to zboczenie. Zdaję sobie sprawę, że potrzebuję pomocy. Ale to jest silniejsze ode mnie. To mnie po prostu podnieca. W tej jednej chwili czuję się w pełni władzy, jakby wszystko zależało wyłącznie ode mnie.
Nie jestem z tych, co robią to tylko kobietom czy małym dziewczynkom. To może wydawać się dziwne, ale lubię działać w autobusach i tramwajach. Patrzę na ludzi, którzy uciekają w kierunku drzwi. Czuje wtedy, jak adrenalina uderza mi do głowy.
Może gdybym na tym poprzestał, nie byłoby tak źle. Ale na tym nigdy się nie kończy. Napawam się widokiem... tego, no wiecie... Oglądam, macam. Wstydzę się, ale jak już zacznę, to nie mogę się powstrzymać...
Wtedy siągam zenitu, jestem w ekstazie.
Niestety, nie na każdej trasie bywa tak dobrze. Najciekawiej jest w okolicach Starówki. Jak się trafi turysta, to mogę sobie pozwolić na wszystko. Idę na całość. Wiem, że później będę tego żałował, ale teraz działam pod wpływem impulsu. Jak w transie.
Muszę jednak być ostrożny. Często zmieniam wygląd. Gdyby ktoś mnie rozpoznał, wszystko stracone. Raz mam wąsy, raz okulary. Zawsze jestem czujny.
Mam na imię Bodgan. Mam 42 lata. Jestem kontrolerem.

D@wiDOS (*.babiak.sdi.tpnet.pl)
ojej... to bylo mocno powiedziane, tak mocno ze ojej.
.
.
.
W sumie sciezek rowerowych tez nie ma tak duzo....

SKATE PARKI

CZEMU k**** JEST TAK MAŁO SKATE PARKÓW NAWET NIE MA GDZIE POJEŹDZIC NA bmx ANI NA ROLKACH PIERDOLE TAKIE TRÓJMIASTO W GDYNI JEST JEDEN ALE h** NIE MA ANWET U NASW GDANSKU CO JESTESMY GORSI OD GDYNI p*********MNIE TO ZE NIE STAC ALE NA SAMOCHODY DLA KSIEZY TO k**** MACIE KASE JAK h** NIE ORGANIZUJECIE NAWET WOLNYCH JAMPÓW WY k***Y j*****E MIEJSCE j*****E W DUPE

Filolog sanitariusz gerard grad

A może zaczniemy pisać tarnskrypcją slawistyczną....wiesz-glajdy, zmiękczenia i te sparwy, hihihihhi.....

Znalazłam

w kącie zakurzoną różowawą tabletkę. Nic nadzwyczajnego. Chwilę się jej przyglądałam a potem zjadłam. Odruchowo. Tego typu zjadliwe odruchy są normalne dla stworków.
Kiedy odzyskałam świadomość, chwiałam się na wietrze przyczepiona na czubku anteny telewizyjnej Zakładu. Stwierdzenie że odzyskałam świadomość nie odzwierciedla dokładnie obrazu sytuacji. Świadomości było kilka. Co najmniej. W danej chwili dominowała jedna, lecz reszta pozostawała potencjalnie dostępna... lecz nie ode mnie to zależało. " We know that Irak has the weapons, it is dangerous and we are going to stop it" - mówiłam George W. Bush . "Antonio...le pasta da czupakabra kepasa eboto..." - wyznawałam i dodawałam zaraz męskim głosem:"Antonio...kocham cię lecz nie możemy być razem, gdyż na skutek interwencji złej siosry - bliźniaczki brata mojej ciotki od strony matki, straciłam swą kobiecą moc i nie mogę dać ci potomka..."
"Bip-bip" - stwierdzałam rezolutnie i zostawiałam Kojota daleko z tyłu. "Och, och, och" - jęczałam na dole. "Och, och, och" - jęczałam u góry. "Freeze...drop the weapon" - krzyczałam niezliczoną ilość razy w różnych sytuacjach. "Żuk gnojarz toczy swoją kulkę z wysiłkiem godnym lepszej sprawy.... kulka stanowi doskonały magazyn substancji odżywczych..." komentowałam ciepłym, kobiecym głosem wysiłki żuka.
"Szszszszszszszszszszszszzzzz..... "- szumiałam do wtóru śniegowi prószącemu po ekranie.
Powoli zsunęłam się w dół anteny. Powoli przestawałam dygotać. Powoli docierała do mnie świadomośc faktu, że spotkało mnie niewyobrażalne szczście. W końcu przecież mogłam znaleźć tę tabletkę po tym , jak wystartowała telewizja Trwam...

sorki

poprzedni wpis adresowany do Marty a nie Post ...
To wina tych leków , które walają nam się tutaj po korytarzu . Każdy może sobie wybrać coś dla siebie .

-> postregiment

Od biedy " a propo " też może być . Podał po prostu transkrypcję fonetyczną .
ps. twoja wersja też nie do końca jest poprawna :)

:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Ostatni odcinek ALLY MCBEAL.(śmiej się fate, śmiej:P)

Jeziu, o Jeziu

Pzieziłam strrraszne ćwiczenia. Moje pierwsze od tej drugiej strony. To takie przerażająco dorosłe stać po drugiej stronie biurka...
A Stworek mały jest! Stworek jest mały, siedzi w norce, Stworkiem trzeba się zaopiekować...
Za tydzień pierwsze kolokwium.

Po...

A spróbowałbyś się kłócić!!;P Zresztą nie prawię morałów tylko szpanuję wiedzą;)

Marta

No niby z racji studiowanego kierunku to ja powinienem prawić tu morały, ale nie jestem do końca pewien, więc co się będę sprzeczał :)

Postregiment

a propos a nie a propo:P

A propo trmwajów....

Ani miejsc leżących....

A poza tym

w tramwajach nie ma miejsc z widokiem na morze

Stworek

Lance do boju
Szable w dlon
Bina Ladena
gon gon gon
Ps.
Fakt
Moze to byc wynik ataku jakiegos domoroslego bandziorro uzbrojonego w bejzbola tudziez inny przybornik

Jesli Stany zaatakuja Irak

to "Alkajida" pewnie nie pozostanie dluzna... A Polska to przeciez Wielki Sojusznik Stanow. Wiec jesli zobaczycie niedlugo goscia osuwajacego sie w konwulsjach na chodnik, to niekoniecznie bedzie to atak serca albo padaczka...