Widok

test ciążowy clearblue

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
mam pytanie, kupiłam ten test, i przy pierwszym użyciu wyskoczył mi błąd, taka tam siążeczka narysowana, cała instrukcja po norwesku i napisane jest ze mam uzy nowy...no kurcze, kupilam jeden bo na 4 razy miał byc....czy ktos wie jak to jest? jak to sie resetuje ?? czy coś ?
Madness is the gift, that has been given to me!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
niestety jesli wyskoczyla ksiazeczka lub nic nie pojawilo sie na wyswietlaczu to test juz sie nie nadaje do niczego. mozesz go wyrzucic, bo juz nic z niego nie bedzie!
image

image
yhhh, ale jestem zła...czy rozumiem mój bląd? tam napisane jest że albo za mało albo za dużo moczu...super kurcze, chciałam być sprytna wyszlo jak zawsze...jutro kupię tradycyjny, tyle że o cene mi chodzi, w sklepie tradycyjny mam za 50 zl a w necie za grosze, ale to tydzień idzie...bete jutro robię ale na wyniki muszę do czwartku czekac -ehh :) pozostaje mi cierpliwość kolejny miesiąc z rzędu.

Bardzo dziękuję za odpowiedź
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Emenems - zaciskam mocno kciuki zeby sie Wam udalo:*** badz dobrej mysli:-) a dlugo sie Tobie spoznia??
no widzisz,problem w tym ze to trudne pytanie ; ) cykle raczej 28-30 dni te normalne, od roku rózne leki, poronienia blablabla i nie wiem jakie cykle mam, bralam luteine, teraz drugi cykl, w pierwszym cyklu z luteiną dostalam okres 30 dc, a brałam luteinę od 15dc, w tym natomiast, brałam od 19dc luteinę bo wg testów mialam pozno jajeczkowanie...wiec od wtorku (wtorek to był 28dc) spóźnia się...czyli dziś 33sc... 5 dni się niby spóźnia, chociaż może to od luteiny ??
no w mojej instrukcji jest napisiane, ze albo za malo moczu albo lezal w zlej pozycji. szkoda, bo faktycznie cena jego jest przerazajaca.
ja jak robilam ostatnio swoj to nałapalam moczu do pojemnika i wtedy zanuzylam test, bo raz juz tez tak zrobilam, ze mi nie wyszedl, wiec teraz wiedzialam juz co zrobic dla pewnosci. wystaczy zle nasikac :) i d*pa blada.

dobrze, ze masz mozliwosc bety! u nas w polskim lab kosztuje 36 funtow!!! zycze powodzenia, i oby sie udalo!
image

image
Emenems a nie masz takich normalnych najzwyklejszych testow, zeby zrobic?

ja najpierw robilam takie darmowe co kiedys dostalam- 5szt, codziennie bardzo slabe kreski wychodzily, pozniej kupilam lepsze- first response i dopiero jak na tym tescie wyszly 2 grube krechy to kupilam dla frajdy w sumie clearblue- zeby nie tracic kasy na widok wyniku- not pregnant!
image

image
adziula - u nas test w sklepie to tak ponad 100koron kosztuje, a beta ja wiem ? kolo też stówki, chyba 80 koron płaciłam ostatnio więc to kolo 40 zł to luz...tylko zawsze toczę walkę z paniami na recepcji które mi tłumaczą ze mam sobie z moczu robic i czy na pewno moj lekarz rodzinny o tym wie :D więc czeka mnie jutro ta sama przeprawa, chociaz ustaliłam z rodzinnym ze zorbie jak bedzie okres mi się spożniał, bo jak ostatnio byłam w ciązy poroniłam w 6tygodniu to sikane wyszły mi negatywne...

p.s. zawsze sikam do kubeczka pierw, wiec nie wiem co zle zrobiłam

u mnie jest problem, bo sikam bardzo duzo i w nocy tez i nie mam czegos takiego jak stężony mocz poranny :)
Co oznacza książeczka na teście ciazowym

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Rodzina zastępcza ??? (16 odpowiedzi)

Witam, Mam sprawę do osób prowadzących rodziny zastępcze. Nagle oszalałam! Znalazłam dla...

Przeprowadzka- jaka firma? (43 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

otworzyć firmę ?? (36 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry