Widok

thx admin

no i wywalił admin sympatycznego kolegę, co góry złota obiecywał. i dobrze bo zalatywało to piramidą finansową. takie numery to przechodziły w wilczym kapitalizmie początku lat 90. ciekawe, czy po wysłaniu mu meila oferowałby sprzedaż preparatów na odchudzanie, czy hodowlę serków mlecznych używanych do produkcji kosmetyków we francji.
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja żałuje ruchu Admina bo moja odpowiedź do typa przepadła w odmętach linii światłowodowych, a chętnie bym sobie popisał z gagatkiem na temat wartości mojego czasu.
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."

Charles Bukowski.
A ja nawet nie zdążyłam przeczytać i teraz czuję że znów mnie coś ciekawego ominęło;)
hahaha

Jakby to ująć... :)))
dopiero co wyleczyłaś infekcję gardła/anginy
a już masz pierwsze symptomy bardzo niebezpiecznej
mało znanej, nieuleczalnej choroby
delirium hydius hyde parkus.
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."

Charles Bukowski.
och, nie wyleczyłam...buu...ale co tam zbliża się weekend i szkoda życia na leżenie w łóżku;)

Inne tematy z forum Hydepark

Stop LGBT - wasze opinie na ten temat (3 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Ostatnio podczas spaceru zauważyłam na ulicy bilbordy z hasłem Stop LGBT....

Mowa nienawiści ustawa - zagrożenie dla wolności słowa? (7 odpowiedzi)

Hej, Rząd podejmuje działania mające na celu wprowadzenie mowa nienawiści ustawa, która ma...

Apel w trosce o ekosystem (7 odpowiedzi)

Apel w trosce o ekosystem, dotyczący dokarmiania ptaków, które są niezwykle pożyteczne, bo gołębi...

do góry