Widok
to, czego szukasz i czego potrzebujesz przed narodzinami Maluszka
Dostaliśmy namiar na Karolę od znajomego. Nie sprawdzając opinii w internecie, a bazując jedynie na tym poleceniu i cieple jej głosu przez telefon, zdecydowaliśmy się na udział w przygotowaniach na przyjęcie na świat naszego Maluszka. Nie mieliśmy porównania z innymi szkołami, więc wszystko chłonęliśmy, mając zaufanie do wielkiego profesjonalizmu i wielkiej pasji tej młodej osoby. 3 tygodnie temu przyszedł na świat nasz Syn. Zarówno przebieg ciąży, później poród i finalnie pielęgnacja Maluszka przebiegały i przebiegają według schematów przekazanych przez Karolę. Szczególny nacisk kładę na - tak okryty złą sławą - poród. Mój traktowałam zadaniowo - byłam przygotowana przez Karolę na każdy skurcz - wiedziałam, czego się spodziewać, jak oddychać, znałam chronologię wydarzeń. Podobnie Mąż - aktywny uczestnik tego wydarzenia. Położne i lekarz biorący udział w porodzie stwierdzili, że nigdy nie widzieli tak rzeczowej i dzielnej rodzącej. Nasz Syn przyszedł na świat siłami natury, w spokojnym, naturalnym tempie, bez zbędnych boleści i z przekonaniem, że w przyszłości musi mieć rodzeństwo. Poród wspominam z dumą. Karola, wiem, że to głównie dzięki Tobie.
Moja ocena
Szkoła Rodzenia Majka
kategoria: Szkoły rodzenia
obsługa: 6
oferta: 6
jakość usług: 6
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6