Widok

to jakaś pomyłka

Byłam w klubie Joker ze znajomymi. Na początku wszystko ok, poza obowiązkową płatną szatnią. Muzyki w tle nie ma, ale można za opłatą wybrać własną z szafy grającej. Sprzęt moim zdaniem ok. Miałam rezerwację na 16.30 na 2 godz i o tej porze się stawiliśmy, po czym po 1,5 godz pani kazała nam skończyć lub dopłacić, gdyż stwierdziła, że 2 godz już minęły...po kilku dyskusjach z panią, dałam za wygraną i zapłaciłam za 2 godz, choć byłam tylko 1,5, na szczęście pani nie policzyła za szatnię. Nie polecam tego klubu, gdyż atmosfera jest nie miła.
Moja ocena
Klub Bilardowy Joker kategoria: Kluby bilardowe
obsługa: 1

wyposażenie: 5

klimat i wystrój: 3

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 3

3.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sama jesteś koleżanko niemiła.Jesteśmy tam częstymi gośćmi i nigdy nic takiego się nie wydarzyło.Bzdury opowiadasz!!!!!!!!!!!!Sama jesteś pomyłka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Siwy ty jesteś pomylony, Agnieszka ma całkowitą rację . Nie tylko ty tam przychodzisz . Jest tam babka 60-letnia z krótkimi białymi włosami udającą młodzież , jest bardzo nie miła a wręcz chamska .Ona powinna siedzieć w kapciach przy telewizji a nie pracować w takim miejscu. Jaki klub lub pub nie ma muzyki w tle ? Już nie powiem o wc bo powiesz że się czepiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

wybieramy to co lubimy:)

Obyś w wieku Pani Róży miał tyle ikry i życia w sobie:)życzę ci tego Jedyny mankament to WC ale piwo jest tanie obsługa fajna klimat też niczego sobie-jeśli ktoś chce chamstwa -zapraszam pod trzepak:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Byłem wczoraj nie wiem czy była to ta sama Pani ale mam podobne zdanie jak Agnieszka.

Brak muzy
toaleta płatna
dywany na krzesłach
nie miła obsługa
sprzęt czy dobry nie wiem nie znam się ale grało się ok.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też popieram opinię pani Agnieszki. Klub bardzo fajnie urządzony i wyposażony, ale obsługa niegrzeczna i niemiła.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry