Widok

fotograf na slub/wesele

Wesele Temat dostępny też na forum:
moze macie namiary na sprawdzonego fotografa, jego oferte, strone w necie, nr tel. i inne. A fotografow prosze o nie podszywanie sie pod inne osoby, tylko podanie swoich cennikow (nie ma co ukrywac - kasa jest waznym faktorem), ofert (kolor, czarno-biale, sapii), innych detali i ew. adresow stron w necie.
dziekuje i pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,
jestem fotografem, cykam fotki od 5 lat, namiastkę dorobku można zobaczyć na www.findesiecle.republika.pl choć sugeruję spotkanie się,
pozdrawiam
To co zaprezentowano na stronie woła o pomstę do nieba jeżeli chodzi o jakość i kompozycję. Przejżałam inne oferty w necie i ta ma jedną przewagę nad innym. Ta przewaga to kosmiczne ceny!!!

http://findesiecle.republika.pl/cennik.htm
Zdjęcia reportażowe kolorowe:
40 szt. format 10 x 15cm 160,00 PLN
90 szt. format 10 x 15cm 350,00 PLN
140 szt. format 10 x 15cm 550,00 PLN
180 szt. format 10 x 15cm 650,00 PLN
220 szt. format 10 x 15cm 800,00 PLN

Ja bym radziła poszukać dalej.
Ja polecam bardzo sprawdzonego fotografa, ktory zrobil nam cudowne zdjecia w kosciele i w plenerze, poza tym robi zdjecia na rozne okolicznosci, sprawdzony tez jest na studniowkach od 8 lat. Po prostu rewelacja. Poza tym jest bardzo solidny, zdjecia sa po slubie w poniedzilek lub ewentualnie we wtorek.Numer telefonu:604861634. Ma na inie Sylwek.
A ile płaciliście jeśli można wiedzieć? (ile sztuk)
Były to dwa albumu nie wiem dokładnie ile zdjęć, płaciliśmy 850zl, do tego dodatkowe kopie z kościoła i pleneru, po iles tam sztuk dla rodziców, świadków i innych osób. Albumy w cenie, klisza w cenie. ssam kościół lub plener taniej, naprawdę polecam, super jakość i fachowa obsługa.
Mam śliczne zdęcia ze ślubu, wesela, itd Zdjęcia pozowane zrobiłam tylko na prośbę babci- bo tak wypada,ale nie żałuję . Pani fotograf była z nami od godz 15-zdjęcia pozowane, póżniej w kościele i na weselu. Mieliśmy jeszcze pojechać nad morze, ale padało.Całość ok. 200 zdjęć kosztowała mnie 1500 zł i co wazne mam negatywy.Jeśli ktoś chciałby zobaczyć moje zdjęcia pozowane nie ma sprawy mogę przesłac kilka bo mam je na cd - romie. A pani fotograf bardzo wiele nam pomogła. Wcześniej nas zobaczyła, dała kilka wskazówek i miała naprawdę fajne pomysły, a dodatkowo rozładowała atmosferę. żdjęcia miałam już na poniedziałek- chyba wywoływała je w nocy.
Gdańsk Zaspa-ul. Pilotów 3 tel. 557-40-92
czyli jest troche tych dobrych fotografow, ale zawsze warto wziac tego sprawdzonego, dobrze ze na forum mozna sie dowiedziec ktory jest dobry.
Mam prosbe,poniewaz jestem w trakcie poszukiwan fotografa,czy moglabys mi przeslac kilka swoich fotek?bede bardzo wdzieczna.Czy ta pani fotograf ma tez studio czy wykonuje zdjecia tylko w plenerze?
pozdrawiam
przyśle, tylko podaj mi swój adres internetowy
Michasiu to moj mail agunia.grabowska@wp.pl
czy ja także mogę prosić o przykłady fotek, michasiu?
myffa@wp.pl
czesc,
jezeli jeszcze mozesz przeslac zdjecia b. prosimy,
pardo@gazeta.pl
dzieki

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (208 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

do góry