Widok

toksyczne mieszkania w Gdyni

Chylonia Temat dostępny też na forum:
Czy wiecie coś o toksycznych mieszkaniach w Gdyni Chyloni i Cisowej ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Zamawiasz Sanepid na badenie toksyczności - robia dziurę / dziury w posadzce i organolepttycznie stwierdzają czy jest lepik (czy coś innego trujacego).
Dostajesz od Sanepidu dokument na badanie toksycznosci.
Jak stwierdza, ze jest, to Spółdzielnia Mieszkaniowa robi wymianę poadzki, i mieszkanie wyjęte z użuytku na mon. 6 miesięcy.
Jak nie, stwierdzą to trzeba się cieszyć :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czy to na pewno tylko w Gdyni Chyloni a nie we wszystkich budowanych w Gdyni w latach 60-tych ? A co to da jak Spółdzielnia w 1 mieszkanie
zrobi termodernizację a w inne lokatorzy nie wpuszczą nie nie zrobi ?
Chcę kupic mieszkanie na ul. Kartuskiej ale oprócz tych toksyków - po ich usunięciu mieszkanie stan w zasadzie do cakowitego remontu a lokator bierze ceną rynku pierwotnego jak za nowe mieszkanie a co na to Spółdzielnia i Urząd Skarbowy czy to dozwolone by takie wyskoie ceny brać za zużyte mieszkania w 50 % a najgorsze, że nie są do dzisiakj wymienione rury od wody pitnej jak i kanalizacyjne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
A faktycznie w Chyloni i Cisowej jest sporo takich mieszkań.....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Okna Pava Oknoplast prośba o opinie (17 odpowiedzi)

Witam, Myślę o zamówieniu tych okien ale nie wiem jeszcze na 100%. To nowość nie znam nikogo...

gdzie jupujecie materiały budowlane? (10 odpowiedzi)

Hej, gdzie kupujecie materiały budowlane? Interesuje mnie YTONG 24, stal, gdzie mają interesujące...

Maść przed wykonywaniem tatuażu poszukuje (3 odpowiedzi)

Czy gdzieś w Gdańsku dostanę teraz stacjonarnie Maść przed wykonywaniem tatuażu? Ważne aby w...

do góry