Widok

torty mrozone z oferty Lidl ...

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
oo te
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-6AF0E199-A3D94911/lidl_pl/hs.xsl/index_30770.htm

warto kupić ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
z lidla nie kupuje ale w anglii mrozone torty sa dosc popularne i przepyszne wiec polecam sprobowac, a nie kupuje bo w moim miescie lidla nie ma a i tak towar rozni sie od tego w pl

polecam
no własnie chyba kupię na próbę ..mam nadzieję , ze nie będzie wtopy :-)
wygladaja pysznie:)
na opakowaniu wygladaja tak zachecająco, ze mozna własny język połknąć:P
daj znac jak juz kupisz, co z tego wyszlo w praktyce?
Tort latte kupiony i czeka w zamrażalniku na okazję, więc się nie wypowiem natomiast mogę polecić z lidla mrożone tarty z kruszonką.

Próbowałam wszystkie i wszystkie są super, ale mi najbardziej smakuje ze śliwkami i z wiśniami (może dlatego że sama nie robię z tych owoców). Może ciut za słodkie, ale wiedząc to można wziąć mniejszy kawałek.

I warto je przygotować w piekarniku - mieszkanie pachnie jak po domowych wypiekach i mało kto się zorientuje, że to kupne ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
mrozone tarty to rozumiem - ale ciekawe jak sie zachowuje ten krem po wyjeciu z zamrazalnika... zeby był lodowy to rozumiem ze trzeba jeśc zmrozony ale taki ?? .. czekam na relacje tych co kupia
Ja kupiłam tort szwardzwaldzki- czyli do rozmrożenia i polecam. Rozmrażałam w lodówce, wyjęłam po prostu na noc. Tort smaczny, masa lekka, nie za słodki, na pewno skuszę się jeszcze nie raz. Na zrobienie takiego tortu wydałabym więcej niż przeszło 20zł a ile czasu by pochłoną!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
zakupiłam wczoraj 3 rodzaje tych tortów (dwa większe i 1 mniejszy ) - próba mniejszego w sobotę a tych większych dopiero 3listopada ale dam znac czy były dobre .
Już kiedyś jadłam u kogoś taki tort mrożony ( ale nie lodowy bo to różnica) i był włąsnie baaardzo smaczny. Liczę , że te też będą dobre
:-), chciałam tort sama robić bo te z cukierni mi ostatnio nie smakują ale skoro jest okazja wypróbowac te z oferty Lidla to się skusiłam .
Ogólnie torty/ciasta można mrozić ..

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Pająki pomocy (25 odpowiedzi)

Dziewczyny dostalśmy od znajomych choinkę i co dziś wstawiamy jado mieszkania ubieramy a plaga...

ortodonta gdańsk (28 odpowiedzi)

Hej Polećcie mi proszę bardzo dobrego i sprawdzonego! ortodontę dla nastolatki. Często słyszę, że...

Zatrudnij profesjonalnego hakera! (5 odpowiedzi)

Moje doświadczenie to programowanie, uruchamianie exploitów, konfigurowanie ataków DDOS i lubię...

do góry