Widok

motory, quady i ćwoki

Czy też was wkurzają te ćwoki jeżdżące po wsi na pełnym gazie?!
Chcę odpocząć po pracowitym tygodniu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3

niestety... ale część z nich nawet nie ma, "blach". Wykorzystują fakt że w sobotę policja w Szemudzie, "ma wolne". Przydałby się ze dwa razy patrol policji w weekend.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przeciwieństwo chamstwa drogowego. Parę dni temu, po raz pierwszy na skrzyżowaniu Bojana i Poległych Żołnierzy - skrzyżowanie równorzędne, jadący ( jasny mercedes) w stronę Gdyni ustąpił mi pierwszeństwa na skrzyżowaniu, a potem bardzo kulturalnie jechał za mną aż do Wiczlina. Dotąd z prawa tego nie korzystałam bo wiem ile za to "moje prawo" musiałabym zapłacić. I co? Są też tacy kierowcy. Może trzeba jeszcze trochę poczekać i coś się zmieni.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Witaj Jaga a mozesz mi powiedziec czy na Poleglych Żołnierzy sa juz plyty jumbo? Potam bo jestem za granica I nie wiem jak sie sytuacja drogowa rozwija w Bojanie.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Majora Bojana i Poległych Żołnierzy to skrzyżowanie równorzędne? Przecież Poległych Żołnierzy i Św. Józefa to drogi gruntowe czyli podporządkowane względem Majora Bojana.

Policja w Szemudzie w Sobotę ma wolne? Czy to potwierdzona informacja? To jakiś żart chyba:D
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po pierwsze Poleglych Zolnierzy i Majora Bojana to nie skrzyzowanie rozwnorzedne (droga gruntowa), po drugie nawet jezeli bylo by rownorzedne to z twojego opisu wynika ze kierujacy Mercedesem jechal do Gdyni, czyli mialas go po prawej stronie, i tak mialby pierwszenstwo...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Strasznie mnie wkurzają :( obrzydliwe hobby, jedna osoba przeszkadza wszystkim w promieniu kilkuset metrów :(
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Okropny hałas i zniszczenia. Zajechane drogi gruntowe, zniszczone łąki i roślinność. Płoszona zwierzyna i ptaki w okresie lęgowym w okolicy rezerwatu. Nie widzę żadnych zalet :( Nie rozumiem o co chodzi w tym hobby. Raczej nie o kontakt z przyrodą, więc równie dobrze można by jeździć po specjalnych torach dla takich pojazdów. Przykre, że niektórzy nie widzą nic poza czubkiem własnego nosa :(
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

I tylko ten hałas na pół wsi, no ale co zrobić jak ktoś musi sobie takim hałasowaniem pewną część ciała wydłużyć:)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tak w temacie:
https://i1.kwejk.pl/k/obrazki/2018/04/h2xbbD3DAUJV77pa.jpg
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestyty nie ma torow w poblizu przeznaczonych pod ten sport.
To trzeba jezdzic gdzie sie da pozdro gaz na maxa
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 12

cross, masz tyle szarych komórek co twoja maszyna patafianie skoro tylko na takie wnioski cię stać. ale jak widzisz jesteś dość odosobniony w swoich prostackich zainteresowaniach więc uważaj
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

jest... I to calkiem niedaleko bo na chwarznie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tylko byście nauczyli się rozróżniać motory. Cross, chopper, ścigacz, enduro. Tylko niektóre z nich hałasują, a nie wszystkie. Może wszystkich motocyklistów na tor wrzucimy, samochody może też na tor wyślemy? I wszyscy będziemy jeździć na rowerze
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Każdy ma inne pasje. Niektórzy wsiadają w motor i jadą, a inni siedzą przed telewizorem i piwo popijają. Jak niby motocykliści niszczą drogi i łąki? Łąki są prywatne i nikt po nich nie będzie jeździć. Przejmujesz się roślinnością i zwierzętami? A mięso jesz? Przez Ciebie giną zwierzęta.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 11

Cross, jest tor motocrossowy w dobrzewinie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie jem mięsa, a mój komentarz to odpowiedź na rozjechanie przez quady mojej działki i sąsiadujących mokradeł
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przy tej pasji prosze trzymać sie przepisów . Na drogach gruntowych jest 30 km/h. Jest dużo bawiących sie dzieci. Prosze wsiąść to pod uwagę dopóki nie doszło do tragedii na drodze
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry