Widok

ortotonda Kamila Bubeła

Witam Was. Chciałbym zapytać, czy ktoś może korzystał z usług Pani Kamili ? Miał lub ma aparat od Niej i leczył się u Niej? Pani ma gabinet przy ulicy Źródlanej w Baninie. W Internecie niestety nie ma żadnych opinii, jeśli chodzi typowo o ortodoncję. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja noszę aparaty od pół roku. Pełna profeska, ceny przystępne, fachowa obsługa, miło sympatyczne i bez bólu, także polecam
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

a coś odnośnie cen ? Jakiś przykład ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

1700zł - 1 łuk
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

tez polecam Pana Tomasza Bubeła -stomatolog
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

aparat ortodontyczny bez bólu ha ha ha
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

ano bez, ho ho ho. Może jak kowal zakłada to boli a u Bubeły nie. Boli trochę przez pierwszy tydzień jak się zęby przesuwają ale to indywidualna sprawa związana ze stopniem skrzywionego zgryzu.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam, profesjonalne podejście, Pani Doktor wszystko tłumaczy i wyjaśnia, a efekty super.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

1000 zl leczenie kanalowe
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

A koszt pojedynczej wizyty dla osoby noszacej aparat (regulacja drutu, wymiana gumek etc.)?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chyba 50 (a może 100), generalnie polecam. Dwa lata temu zdejmowałem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak ostatnio pytałam Pani w rejestracji powiedziała że wizyta 150 zł.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Drogie to Banino.. w Gdansku 2 lata temu placilam 50zl za siebie, a dziecku chce zalozyc aparat to kazdy ortodonta krzyczy tu 150zl za wizyte co mc przez min 2 lata
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

przy jednym łuku wizyta 100zł, przy dwóch 150zł
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

to drogo w stosunku do centrum gdanska

nie polecam!!!
Zakłada aparaty na zeby z próchnica! W moim przypadku skończylo się leczeniem kanalowym a dziura byla widoczna duzo wczesniej na zdjeciu przed zalozeniem aparatu i nie zostalam o tym poinformowana!
mam wrazenie ze liczy sie tam tylko kasa kasa aby jak najszybciej zalozyc aparat
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Jako klient różnych przychodni uważam, że ta jest jedną z najlepszych. W Baninie raczej lepszej nie ma. Co do obsługi to za Pana Bubeła ręczę Ale ciężko o termin. Pani Bubeła mnie obsługiwała dwukrotnie i żadnych uwag nie mam - godna polecenia. Kozystalem z usług w ramach podstawowego leczenia.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

~byla pacjentka 89.64.40.* to najpierw sobie zęby wylecz a pózniej pisz opinie. Ortodonta miał Ci próchnicę wyleczyć, żenada takie wpisy. J

zenada to leczenie w tym gabinecie. skoro ide do ortodonty i mam robione zdjecia to chyba przed zalozeniem aparatu ortodonta powinien zrobic mi przeglad i sprawdzic rowniez na zdjeciu czy nie mam prochnicy a ja od razu zostalam umowiona na zalozenie aparatu a dziury zostaly i NIC o tym nie wiedzialam dopoki zab nie zaczal bolec. Jak widac liczy sie tylko zeby jak najszybciej zalozyc aparat i skasowac a ceny maja jak w centrum Gdańska. I do tego te wieczne opoznienia....porazka. nie polecam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ja też nie polecam, znajomych córka chodziła i mówili że kasowała ich równo, a dodatkowo testowała jakieś nowości które i tak nic nie dawały.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
do góry