Bardzo polecam - w szczególności za szybką i trafną diagnozę.
Kiedy zaczęły mi się problemy ze zdrowiem - nikt za bardzo nie wiedział co mi dolega. Kolejni neurolodzy nie potrafili zdiagnozować mojej choroby, więc się przez długi czas tułałam po lekarzach (co jak wiadomo w czasach każdorazowych skierowań od lekarza pierwszego kontaktu jest dodatkowo męczące). Straciłam dużo czasu i nerwów. Aż do czasu, kiedy trafiłam do doktora Mariusza Siemińskiego. Wystarczyła chwila, i wysłuchanie (a nie pójście po schematach), by dokonać wstępnej diagnozy, która się potwierdziła. Choroba nie jest już tak groźna ani straszna (przynajmniej moja), gdy już się wie o co chodzi i jak z nią postępować i żyć. Wydaje mi się, że to jest zdecydowanie najważniejsze, gdy spotyka się tak kompetentnego lekarza. Ze wszystkich napotkanych (tak około dziewięciu) jest zdecydowanie najlepszym lekarzem neurologiem - choć w tym ujęciu nie tylko neurologiem, gdyż patrzy na pacjenta całościowo. Przy tym był również bardzo sympatyczny a nie traktujący jako "kolejnego na szybko pacjenta". Polecam każdemu, kto chce poradzić sobie ze swoją chorobą, a nie tylko spędzać czas i zdrowie u lekarzy czy w przychodniach..