Widok

tragedia

zwlekalam z przyjsciem do tego clubu...chcac nie chcac i tak pozalowalam...jak wiele osob wie wczoraj padal deszcz....niestety musze powiedziec ze ,,z dachu,,kapala woda....wszedzie byly kable wiec jest tam niebezpiecznie...powinni byli wiadro postawic albo przed wpuszczeniem ludzi sprawdzic stan miejsca... stoliki dziwnie sie kleily do dloni maich gdy je polazylam...wiec kolejny minus....obsluga....(kelnerki)byly hmmmm ok......ale dj?tragedia.......stary zadufany gosciu...do tego publicznie obraza gosci...poszlam go grzecznie zapytac o mozliwosc puszczenia nowszych kawalkow...bo puszczal lata 80/60 jak to sie mowi klient nasz pan..w jego slowniku tych slow sie nie znajdzie.......byl bardzo arogancki w stosunku do mnie..i krzyczal na mnie ze albo sie bawimy przy tym albo sie nie bawimy..z kuzynka wybralysmy to drugie..mam nadzieje panie dj-u ze sie u mnie w pracy nie pojawisz..bo nie zrobie tego o co prosisz lecz to co ja bede chciala tak jak ty zrobiles z moja prosba.klient nasz pan.ja place to i ja wymagam..z takim traktowaniem ludzi dlugo nie pociagniesz....!bylam tam pierwszy i ostatni raz..no chyba ze dj zmienia,dj nie mial prawa publicznie mnie obrazac tylko,ZALATAJCIE DACH

wypowiedź zmoderowana ( 2012-06-20 13:56:28)

Moja ocena
Dwa Światy kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 2

klimat i wystrój: -

przystępność cen: -

ocena ogólna: -

2.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
z tego co mowisz to nikt publicznie Cie nie obrazil krzyczal bo grala muzyka i watpie by poza Toba ktos to uslyszal.Place i wymagam klient nasz pan...troche to zalosne sama tam nie bylas a w tym klubie nowe kawalki czesto nie leca trzeba bylo sie z tym wczesniej zaznajomic a nie isc w ciemno i miec pretensje najlepiej to do samej siebie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Niestety dj ma wysokie mniemanie o sobie....co niestety dość często daj sie odczuć....nie polecam tego pana! Lokal ogólnie ok.....
ogolnie to zachecam zeby ci ktorzy tak pisza sami sprobowali ogarnac impreze gdzie jest ponad sto osob i trzeba tak wyposrodkowac style aby kazdy cos mial z muzyki ktora lubi a poza tym to prowadzacy tworzy impreze i jesli na ponad sto osob pare jest niezadowolonych to trudno. poza tym wiekszosc jest po alkoholu i mysli ze to szafa grajaca a niestety tak nie jest .
Bylem tu pierwszy raz ostatnio i co musze powiedziec? zaden klub z sopotu nie przyciaga mnie jak magnes w przeciwienstwie do 2 swiatow. wybawilem sie niesamowicie . . bardzo dobrze ze nie ma tu 'nowych kawalkow' techno electro bo nie lubie czegos takiego . . jest za to muzyka przy ktrej sie tanczy a nie je tabletki. . mozna by jednak zrobic cos by przyciagnac tez mlodsza publike, nie chodzi o zmiany cen czy muzyki ale o umiejetna reklame.

pozdraiwam Właściciela
do góry