Panie w recepcji jedna wielka tragedia , jednego razu dzwonialm i dzownilam do przychodni zeby sie zarejestrowac i nic , zadna pani nie raczyla laskawie odebrac telefonu wiec , ubralam sie i ruszylam do przychodni a mam zaledwie pare dobrych krokow , gdy juz dotarlam do przychodni PANIE poinformowaly mnie ze lekarze maja juz komplet pacjentow i musze zapytac lekarzy czy mnie przyjma tak wiec zrobilam i zostalam odeslana do domu z odpowiedzia " prosze jutro przyjsc bo ja tez po godzinach nie bede zostawala " nie bede juz pisac ktora to P. doktor, porzyszlam na drugi dzien rowniez bylam wvczesnie i tak samo jak dnia poprzedniego zostalam odeslana do domu , szok co sie dzieje w przychodniach !!!!!! JEST TO LEKARZ PIERWSZEGO KONTAKTU TAK A NAWET NIE PRZYJMIE PACJNTA , ok rozumiem tez chca isc do domu , zmeczeni po pracy ale w takim razie niech zatrudnia tylu lekarzy zeby mogli przyjmowac normalnie a nie z łłaska !!!!!!!!!!!!! PANIE W ZABIEGOWYM SA PO PROSTU PRZECUDOWNE , tylko wiecej takich !!!!!!!!!