Widok

trasa BT na Karwinach

Rowery Karwiny Temat dostępny też na forum:
interesuje mnie trasa na karwinach ,znacie przebieg ,albo jakąś mapkę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć!

Traska była usytuowana w częsci Karwin za końcem ul. Makuszyńskiego. Na polanie/boisku zebrano wszystko co związane z organizacją... a trasa właściwa poszła w (okoliczny) las i miała w zeszłym roku z tego co pamiętam 2 podjazdy na jednej pętli. Z czego jeden podjazd był dla większości zawodników podbiegiem.

Na tę chwilę nie jestem w stanie sobie przypomnieć dokładnego przebiegu rundy.
W razie wątpliwości co do przebiegu trasy to i tak pewnie będzie zorganizowany jakiś objazd trasy dzień lub pare przed wyścigiem.
MICHU daj znac jak będziesz się wybierał na objazd
Ciekawe jaka będzie pogoda na te BT Karwiny, bo jak narazie to w tym roku na wszystkich Bike Tour'ach była bardzo dobra.
Jak będzie jakiś objazd to napiszcie coś tutaj na forum o tym, tak jak było przed objazdami BT Witomino i Redłowo.

pozdROWER
pozdrawiam
Żywy
witam, czy ktos bedzie objezdzac trase na karwinach? kiedy? mozna sie podlaczyc :) ?
ja mam nadzieję, że będzie zła, tzn. zimno (deszcz niekoniecznie), bo w takcih warunkach lepiej mi się jeździ :)
Bede objeżdżal trase w środe ok. 9-10. jak ktos chce to moze sie podlaczyc oczywiscie jak bedzie ładna pogoda, bo jak bedzie lało to nigdzie nie jade:P
jutro idę na rower pewnie koło 12-13 i mogę wpaść przejechać trasę BT
tylko kto o tej godzinie ma wolne ??
jak coś dajcie znać na forum, rano looknę
pozdrower
Peter

PS: odpowiedź moja dot. objazdu koło 11...
Hej!

Bym się wyrwała ale rano mam zapisy na wykłady do wyboru i nie wiem czy wyrobie.
O której będziesz na polance startowej na Karwinach Peter?
A może da się coś zorganizować np. w czwartek/piątek koło godziny 16/17?, bo godziny ranne u mnie zupełnie odpadają.
13:30 będę na stacji Shell, potem jadę na Makuszyńskiego i pewnie ze dwa kółeczka na trasie

pozdrower
Peter
Michu napisał:

> A może da się coś zorganizować np. w czwartek/piątek koło
> godziny 16/17?, bo godziny ranne u mnie zupełnie odpadają.

Mi pasuje własnie czwartek i piątek o 17:00 (ewentualnie 16:00). Mam nadzieję, że ktoś chętny do pokazania trasy się znajdzie.
środa 16.30 na Shellu a potem na Makuszyńskiego objazd trasy dla zainteresowanych...
pozdrower
Jak dla mnie środa niestety odpada... dlatego tak jak Seba zostaje przy czwartku... może jakiegoś znawce trasy się dorwie.
Ja wyruszam o 9 z pod głównego wejscia na molo w Sopocie. Jak ktoś chce ze mna jechac to zapraszam.
Aha, w środe:)
A ja już na objeździe trasy byłem i jest jedna niespodzianka na trasie. Ciekawe czy GOSiR o tym wie. Jak nie wie to pewnie będzie ostro kombinował w dniu startu. Co to za niespodzianka to jedźcie i zobaczcie sami.
Pozdrawiam M.
No widziałem ta niespodzianke:)) Na trasie jest zwalone drzewo i nijak nie da sie go ominac, ciezko jest nawet górą przejść!! Napisze maila do gosiru i zobaczymy czy cos z tym zrobia. W sumie to moznaby puscic trase troche inaczej omijajac to drzewo ale pewnie gosir o tym nie wie i bedzie w dniu startu niezła rozpierducha:)))))
To co jutro albo w piatek bedzie ten obiazd trasy??Z checia byl sie podlaczyl.