Widok

troche ruchu ;)

dziewczyny nie znacie może żadnego fajnego miejsca gdzie można spokojnie sobie poćwiczyć ? Interesuje mnie aqua aerobic siłownia coś w tym stylu. Jestem z zaspy. Pozdrawiam ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no właśnie ostatnio też się zainteresowałam tym tematem.... i na Zaspie jest podobno całkiem fajny aerobik w klubie tenisowym na Meissnera, chyba się tam wybiorę :)
to ich stronka : http://www.bluefit.pl/
image
nie powiem oferta interesująca ;) może się wybiore moze ktoś ma ochotę się dołączyć ?
ja zaczęłam biegać :)
wystarczą dobre buty i trochę samozaparcia i systematyczności.

Polecam program Pumy:
http://bieganie.pl/?cat=19&id=547&show=1

pomimo braku wiary w swoją kondycję zaczęłam program już od 3 tygodnia. Polecam!
W podstawówce nienawidziłam biegana, a okazuje się, że to może być fajne :)
image[/url]image[/url]
;) dobra rzecz
Fajne zajęcia PILATES prowadzi pani Asia na Zaspie. Pracowała w pewnym klubie sportowym (nie chcę robić pseudoreklamy). Od października zaczyna na własną rękę w jednej ze szkół na Zaspie. Szczegółów nie znam, ale jej numer to: 609678077
AQUA AEROBIK jest w Jelitkowie w Hotelu Posejdon :) a aerobik polecam w klubie Spójnia - Wrzeszcz ul. Słowackiego :)
Może któraś chętna? :)
Ja wybieram sie od października wiec do spojni z chęcią tez bym poszła a we 2 zawsze razniej.. moze ktos szuka towarzyszki na wspolne aerobiki? :D
Opinia została zablokowana przez moderatora
no ja polecam zajęcia taneczne w Dance Fusion, a z tego co wiem to właśnie otwierają nową siedzibę na Zaspie, gdzieś koło kolejki. Chodziłam do nich w zeszłym roku na salsę i było super.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

Zmarszczki na czole (129 odpowiedzi)

Mam okropne zmarszczki na czole. Doradzicie jak się ich pozbyć?

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (86 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...

Dobry Ginekolog w Gdyni (163 odpowiedzi)

Witam, szukam dobrego ginekologa w Gdyni, najelpiej kobiety, wizyta prywatna. Byłam u ginekologa...

do góry