Widok

Gadu gadu nocą, baju baju w dzień ;-)

Zacznę wyjątkowo muzycznie :-)
http://youtu.be/-hKT7qmGDw4
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 5
to słabo Cię dopadło, jesteś pełna energii, co zrobisz z taką werwą, skoro do pracy nie chodzisz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zależy, co dolega. Takie zapalenie krtani nie jest specjalnie dokuczliwe, jeno mówić nie mogę. Poza tym, stan mój określam jako ogólnie dobry ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
kuruj się, średnia przyjemność gdy coś dolega
Na razie, z braku specyfików Mansona, dozuję sobie syrop, i to załączoną do niego łyżeczką. Taki luksus. Zażyłam też pierwszą z szeregu tabletek i czekam na reakcję organizmu :)
zostawię, zostawię, bez obaw, ja tylko popróbuję odrobinkę, naparstek czy tam chochelkę jaką Ty używasz
Kosztuj, hrabio, byle z umiarem, coby dla nas zostało. Mnie niewiele potrzeba, wzrostu i budowy jestem skromnej, naparstek rano i po wieczerzy dogodny dla mnie będzie.
Hrabia nam wszystko wychłepcze ! Nie ma tak ;-)))

Poprawka...tak się nie godzi Hrabio ! ;-p
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
oczywiście ja muszę je najpierw zdegustować, żeby się nie okazało, że są niegodne waszych szlacheckich podniebień
Piwnica wielka, myślę, że nie poskąpiłby niewiastom w potrzebie. A skrzyneczka wcale nie musi być duża :)
Myślisz że byłby tak hojny ? ;-)
Zawsze może nam wysłać je przez pocztyliona. Lub też innego posłańca. W skrzyneczce zalakowanej i ozdobionej pieczęcią kniaziowsko - borowską.
Ja wiem co nas by uzdrowiło. Wiekowe nalewki z piwnicy Kniazia. Szkopuł w tym że się okopał i nijak wedrzeć się nie można. Dodatkowo wypuścił swoje trzy smoki. No nie ma szans. O my nieszczęsne ! ;-)))
Nie za dużo kąpieli, tylko za dużo świeżego powietrza, wszak od dawien dawna wiadomo, że ono szkodzi ;)

Obejrzałam sobie Przewodnik historyczny pana W., i przyszło mi do głowy, dlaczegóż to najciekawsze programy w tv są wtedy, kiedy jestem w pracy. Gdybym dziś na przykład była, nie dowiedziałabym się o czymś tak ciekawym jak taczki pancerne. Na wojnie nie przydały się, ale może przeciwko latającym w powietrzu zarazkom i innym wirusom byłyby dobrą obroną? ;) I masz rację, Inko, muszę się przekwalifikować na hrabinię, w ten sposób będę więcej w domu i dowiem się jeszcze wielu ciekawych szczegółów wojennych. I nie tylko ;)
No proszę.Mamy hrabiego z dziada pradziada ;-)
To kiedy ruszasz na polowanie panie hrabio ;-)
ja mam czasami wielkopańskie maniery i zdarza mi się strzelić focha to mogę być hrabią
zresztą dziadek miał majątek, szablę, strzelbę, powóz i jeżdził na polowania
Ty możesz być hrabiną i damą dworu mego ;-)
Szukamy hrabiego.
Hrabino droga zbyt dużo kąpieli zażywałaś i teraz cierpisz katusze. Wezwę medyka coby pijawki przystawił .Trza krwi złej upuścić. Może oczyszczanie trzewi nie będzie koniecznym ;-D
Cześć, arystokracjo ;) Nie przeczuwałam doprawdy, że poznam na Forum prawie że koronowane głowy, kniaziowie, kniaziówny, księżniczki, książęta, a czy jest jakiś hrabia?

Byłam u lekarza, zapalenie krtani. Mam piękne tabletki, zwolnienie i w związku z tym dużo wolnego czasu :)
Jak sobie Książe, tfu, Kniaziu życzysz ;-))).
Mnie się wersja "Księciunio" bardzo podoba ;-)

Edit...może wolisz "mój sokole chmurnooki" ;-D
Żem gromowładny wcześniej napisała a to raczej do Zeusa pasowałoby ;-)
dostałem minusa, bardzo się zmartwiłem, musiałem gdzieś podpaść mocno chyba
Skoro już z Vi ustaliliśmy, że książę to kniaź, wolałbym kniazia, jeżeli nie robi Ci to Inko różnicy :-)))
Znając Twoją przewrotność za każdym razem rechoczesz się widząc w myślach to: http://www.youtube.com/watch?v=rCKkmszg1_o
Nie ukrywam, że ja też :-)))

Inne tematy z forum Hydepark

Wojna....co nas czeka? (85 odpowiedzi)

Nie będę się wymądrzać ,wiem tylko ,że pełznie do mnie strach,żal,niepewność,tracę poczucie...

Portale randkowe (6 odpowiedzi)

Hej. Co o nich sądzicie? Czy poznaliście kogoś w ten sposób?

Najlepszy broker forex w Trójmieście (16 odpowiedzi)

Jak w temacie. Czy ogólnie ma znaczenie gdzie broker ma siedzibę? Z tego co widzę, to wszystkie...

do góry