Widok

Gadu gadu nocą, baju baju w dzień ;-)

Zacznę wyjątkowo muzycznie :-)
http://youtu.be/-hKT7qmGDw4
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 5
o matko, jakoś ja tego nie widzę oczami wyobraźni, Vi przaśna dziolcha z książką w ręku i kotem na kolanach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hehe sadyl :) Vi przaśna dziołcha! :)))) damę na chłopkę chciałbyś przerobić ?:))
Óczmi wyobraźni już widzę Vi po diecie jaglanej jako rumianą, przaśną dziołchę, wyjętą wprost z teledysku Cleo :D
Manson, zjadłam właśnie pierwszą porcję kaszy jaglanej według Twojego przepisu. Smakowało mi. Za niedługo zjem drugą. Jeśli masz w zanadrzu równie nieskomplikowane a smaczne przepisy to chętnie je przyjmę :)
to jestem :) dotarłam do domu, umyłam część naczyń, zjadłam coś i poległam :)))
co za dzień! :) byłam dzisiaj u mojego Walentego po walentynkę, w sobotę raniutko wyjeżdża wiec dzisiaj zrobiliśmy sobie miłosny dzień;) Mc Donald mnie zabił, do teraz fryty mi zalegają... chyba macie dobry pomysł z tą naleweczka - popchnę to wszystko porządnym łykiem :))
Tak, jaglana, sprawdzałam dwa razy :) Ponoć jakaś nowość, tak było napisane na opakowaniu. Dobra, to jutro kupię. Reszta składników do ogarnięcia.
Prażona? Ale to na pewno jaglana a nie gryczana? Nie widziałem nigdy prażonej jaglanej. Jakby co może być.

Każda nalewka domowej roboty ma prócz walorów smakowych także walory lecznicze. A to za sprawą przeciwutleniaczy, które pochodzą z soku roślinnego. Przeciwutleniacze działają na zmiany nowotworowe oraz wspomagają układ krwionośny. Porządna nalewka zawiera w sobie nie mniej niż 30% soku z owocu.
Nalewka babuni zawiera 0,5%, tego nie degustujcie.
> Muszę sobie załatwić dzień urlopu aby ogarnąć to co u Was słychać :-))))

Myślę, że to zdecydowanie za mało ;)
Nie wiem jak inni, ale ja trzymam się aż za dobrze (tfu, tfu) ;)))
Manson, czy kasza jaglana prażona może być? Innej nie widziałam w sklepie, ale byłam tylko w osiedlowym, nie chciało mi się iść w miasto, wszak jestem na zwolnieniu :)

Byłam dziś u Rodziców, otworzyli nareszcie pigwówkę Twojej roboty, zachwalali to i ja poprosiłam i naparstek. Bardzo dobra. Czy ma też jakieś walory lecznicze czy tylko smakowe?
zostawiłem telefon w pracy, jaka cisza i spokój, nikt nie wydzwania
Muszę sobie załatwić dzień urlopu aby ogarnąć to co u Was słychać :-))))
Jak tam wszyscy już zdrowi ?
o, wróciłeś, fajnie
Wreszcie dom.
Choć chłodny (tragedii nie ma: 16,5°) i śmierdzący (nie wyrzuciłem śmieci przed wyjazdem:/) ale własny.
Suka przeszczęśliwa. Ryby jeszcze bardziej :D
@ .k.a:
>pomarańcze i herbata earl grey to chyba nie jest dobry zestaw nasenny ? :)

Melisa chyba lepsza ;) Można kupić melisę z pomarańczą :)
tak, wigilia kucia murów, to dobry temat do wypicia :D każdy budowlaniec to wie ;)
coś spać nie mogę :/ pomarańcze i herbata earl grey to chyba nie jest dobry zestaw nasenny ? :) pewnie nie pomoże mi to zasnąć :)
Jeszcze nie. Dostanę baty? ;) Ale jak tylko zrobię, dam znać.
Ja słabo. Ale profilaktyka też jest istotna. No i trochę porozdawałem.
Robiłaś kaszę jaglaną?
Manson, chorowałeś, że leki Ci wyszły? :)

Inka, zawsze możesz dać się porwać do lekarza ;) Ale postaraj się nie chorować poważnie.
Zaraz tam zachwalał. Ot, miło się gapiło, choć arcydzieło to nie jest. W portki to ja robiłem tylko na starym Omenie, ale i wiosen miałem wtedy deczko mniej, za to strachów przed nieznanym więcej. Teraz mam odwrotnie.

Obejrzałem zasoby, trzeba będzie wiosną leków porobić, wyszły jakoś. Pedy pinii, nalewy miętowe, szałwiowe, babkowe.

Pod rynną koło garażu wybijają już pierwsze listki, wygląda mi to na cebulicę. Ale może też być szafirek. Podrosną się okaże.

Inne tematy z forum Hydepark

Vibracje (25 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

Muzyka lekka, łatwa i przyjemna czy... ? (14 odpowiedzi)

https://www.youtube.com/watch?v=l6djoOEjwNY Zaglądam, z ciekawości na Festiwal Opolski...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (704 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

do góry