Widok
szpilki do kokow czy buty?
bo jesli buty to takowych nie posiadam..
Opowiadalam tu kiedys jak Jean Francoice pojechal ze mna gdzies i przez cala dtoge patrzyl krytycznie na moje piekne buty trekkingowe umazane farba z budowy..
sam mial piekne oczywiscie nieprzyzwoicie drogie i blyszace jak psie jaja.
Czekalam na komentarz..
Ale tylko poprzestal na tym pogardliwym spojrzeniu.
I teraz dowiedzialam sie ze kiedys zwrocil uwage kolezance ze kolor jej paska nie pasowal do reszty stroju..
Wyobrazam sobie jak go musialo bolec ze szedl ze mna w wazne miejsca a ja bylam ytak nieodpowiednio ubrana.
ale po ostatniej wspolnej przejazdzce saochodem a pozniej po chamskiej wymianie zdan przez telefon chwilowo mam spokoj.
Biuro kontaktuje sie ze mna za postednictwem innej osoby
bo jesli buty to takowych nie posiadam..
Opowiadalam tu kiedys jak Jean Francoice pojechal ze mna gdzies i przez cala dtoge patrzyl krytycznie na moje piekne buty trekkingowe umazane farba z budowy..
sam mial piekne oczywiscie nieprzyzwoicie drogie i blyszace jak psie jaja.
Czekalam na komentarz..
Ale tylko poprzestal na tym pogardliwym spojrzeniu.
I teraz dowiedzialam sie ze kiedys zwrocil uwage kolezance ze kolor jej paska nie pasowal do reszty stroju..
Wyobrazam sobie jak go musialo bolec ze szedl ze mna w wazne miejsca a ja bylam ytak nieodpowiednio ubrana.
ale po ostatniej wspolnej przejazdzce saochodem a pozniej po chamskiej wymianie zdan przez telefon chwilowo mam spokoj.
Biuro kontaktuje sie ze mna za postednictwem innej osoby
na zakupach bylam.
sery kupilam.
zabawke dla psa.
swiatelka dla psa.
zabawke dla awnuczki, zeby nie czula sie gorzej od psa.
dla syna nic nie kupilam , w koncu wyrzygalam na niego kase aby remingtona kupil i setke potrzebnych rzeczy plus europejska karte broni.
Dla starszego nic nie kupilam bo nic nie potrzebuje.
Dla corki maszyne do szycia. jakos musi zarabiac. niech szyje.
co jeszcze..
nic dla siebie..
ech..
sery kupilam.
zabawke dla psa.
swiatelka dla psa.
zabawke dla awnuczki, zeby nie czula sie gorzej od psa.
dla syna nic nie kupilam , w koncu wyrzygalam na niego kase aby remingtona kupil i setke potrzebnych rzeczy plus europejska karte broni.
Dla starszego nic nie kupilam bo nic nie potrzebuje.
Dla corki maszyne do szycia. jakos musi zarabiac. niech szyje.
co jeszcze..
nic dla siebie..
ech..