Widok

trymer do brody

Chce kupić męzowi na urodziny trymer do brody, zapuszcza ja już od jakiegoś czasu ale straszne sięmęczy z jej przycinaniem, mi on się z brodą podoba i tak sobie pomyslałam o czymś właśnie takim do przycinania, widziałyćie beard designer? Ciekawe jak to się sprawdza w praktyce?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

mam tego beard designera, najlepszy moj zakup jak dotychczas, tnie równo, nie szarpie ani nie podraznia skóry, łatwo też potem umyć bo można pod biezacą wodą

odswieze watek bo moze komus sie przyda :) z doswiadczenia wiem ze nei warto kupowac takich rzeczy bo jednak mezczyzna sam wie co mu sie przyda najbardziej. ja tak chcialam byc fajna i kupilam mezowi brzytwe, najansza oczywiscie i okazala sie beznadziejna :P musialam sie podszkolic w kwestii kosmetykow i innych takich bo maz to typowy brodacz :D

jeju tez to zrobilam :P kupilam jakies dziadostwo co to sie połamalo i zardzewialo za chwile :P mam zakaz kupowania takich rzeczy ale niedlugo urodziny i chce kupic cos :D mysle jakis olejek albo balsam tylko musze poczytac co jest na topie :P

No to z angry beards kup :) to fajna i nie droga firma :)

Ja używam tego od niedawna, jestem zadowolony: https://www.notino.pl/babyliss/e879e-trymer-do-brody/

chcę mężowi taki kupić

Ok jak już będziesz miał trymer to warto pomyśleć o dobrym kosmetyku - Eliokap ma fajne kosmetyki - znajdziesz je na stronie http://www.eliokap.sklep.pl Pozdraaawiam.

Inne tematy z forum Kobieta

Natur house- warto czy nie? (225 odpowiedzi)

Witam ;) Ostatnio weszłam na wagę i ze zdziwieniem odkryłam kilka kilo ponad moją standardową...

Adwokat Rozwód Gdansk (4 odpowiedzi)

Witajcie, polecacie kogos rzetelnego?

Zmarszczki na czole (129 odpowiedzi)

Mam okropne zmarszczki na czole. Doradzicie jak się ich pozbyć?

do góry