Widok
mnie twoi koledzy tez wmawiali ,ze mam depresje i mysli samobojcze
wczesniej zas --robili ze mnie stałego klienta burdeli
typowa sbecka metoda-zrobic z tego,co prawde mowi--wariata.sk.u.la,psychola,ubabrac go w czym sie da
aby
jego posatc zobrzydzic innym
staje sie on zupełnie niewiarygodny
nawet wtegy,kiedy krzyczy ludziom"pali sie"
a pali sie naprawde
wczesniej zas --robili ze mnie stałego klienta burdeli
typowa sbecka metoda-zrobic z tego,co prawde mowi--wariata.sk.u.la,psychola,ubabrac go w czym sie da
aby
staje sie on zupełnie niewiarygodny
nawet wtegy,kiedy krzyczy ludziom"pali sie"
a pali sie naprawde
intelekt masz na tyle wielki aby zrozumiec doskonale przekaz obstukany wizualnie
zamalowany farba na farbie i przykryty tapeta
niczym wprawny archeolog wyczaisz pierwotna warstwe
czytajac hieroglify pomiedzy picassem
rzadka umiejetnoec
umiejestnosc ludzi---z duzym talentem w zarzadzaniu i kierowaniu(liderowaniu)
choc do tego jeszcze paru rzeczy
dlatego nie widza inni....a co im nieznane---niezrozumiałe---to złe!
typowo ludzka reakcja
zamalowany farba na farbie i przykryty tapeta
niczym wprawny archeolog wyczaisz pierwotna warstwe
czytajac hieroglify pomiedzy picassem
rzadka umiejetnoec
umiejestnosc ludzi---z duzym talentem w zarzadzaniu i kierowaniu(liderowaniu)
choc do tego jeszcze paru rzeczy
dlatego nie widza inni....a co im nieznane---niezrozumiałe---to złe!
typowo ludzka reakcja
>typowa sbecka metoda-zrobic z tego,co prawde mowi--wariata.sk.u.la,psychola,ubabrac go w czym sie da
aby
To prawda, sb-ecka metodą jest plucie Narodowi w twarz słowami : "zdradzieckie mordy" i "kanalie"
Stosowanie tych metod przez Kaczyńskiego Pana wynika z jego niestabilności emocjonalnej i intelektualnej oraz zdiagnozowanych objawów chorobowych a także głębokiego zakorzenienia umysłowego w ideologii bolszewickiej typowej dla okresu I PRL.
aby
To prawda, sb-ecka metodą jest plucie Narodowi w twarz słowami : "zdradzieckie mordy" i "kanalie"
Stosowanie tych metod przez Kaczyńskiego Pana wynika z jego niestabilności emocjonalnej i intelektualnej oraz zdiagnozowanych objawów chorobowych a także głębokiego zakorzenienia umysłowego w ideologii bolszewickiej typowej dla okresu I PRL.
Dla niezorientowanych:
Temat powstał, kiedy Kaczor, wstępując na mównicę sejmową, zauważył, że w polskiej tradycji i języku, do osób nieznajomych zwraca się tradycyjnie per "Pan Kowalski" a nie "Kowalski"
Ktoś z sali sejmowej rzucił wówczas coś w stylu "jaki ludzki pan..".
Co Kaczyński, z rzadkim u niego uśmiechem na ustach i zupełnie na luzie, skomentował słowami, które zacytował ten powyżej.
Nie było użyte słowo "rasa" ani nawet kontekst nie był taki, jaki dorobiły później do tego media.
Zapis video z tej sceny jest dostępny na jutiubie. Kto chce, nie se sprawdzi.
Linka nie wrzucę bo wyjątkowo dzisiaj mi się cholernie yt muli.
Temat powstał, kiedy Kaczor, wstępując na mównicę sejmową, zauważył, że w polskiej tradycji i języku, do osób nieznajomych zwraca się tradycyjnie per "Pan Kowalski" a nie "Kowalski"
Ktoś z sali sejmowej rzucił wówczas coś w stylu "jaki ludzki pan..".
Co Kaczyński, z rzadkim u niego uśmiechem na ustach i zupełnie na luzie, skomentował słowami, które zacytował ten powyżej.
Nie było użyte słowo "rasa" ani nawet kontekst nie był taki, jaki dorobiły później do tego media.
Zapis video z tej sceny jest dostępny na jutiubie. Kto chce, nie se sprawdzi.
Linka nie wrzucę bo wyjątkowo dzisiaj mi się cholernie yt muli.
Co "No i ?"
No i czytaj do skutku.
Widzę, ze nikt wam nie wmówi ze białe jest białe....
Wrzuc tego linka o Kowalskim, bo nie kojarzę tej wypowiedzi.
>kontekst nie był taki, jaki dorobiły później do tego media.
To propaganda w stylu Lisickiego, który ostatnio przekonywał, ze mordy i kanalie to wynikały nie z defektów intelektualnych Kaczynskuego tylko z braku szacunku dla jego "osiągnięć" (sic !!!!) i wieku.
Winne są media, wiec się zaraz do nich dobierzemy z naszymi bolszewickimi łapskami..
No i czytaj do skutku.
Widzę, ze nikt wam nie wmówi ze białe jest białe....
Wrzuc tego linka o Kowalskim, bo nie kojarzę tej wypowiedzi.
>kontekst nie był taki, jaki dorobiły później do tego media.
To propaganda w stylu Lisickiego, który ostatnio przekonywał, ze mordy i kanalie to wynikały nie z defektów intelektualnych Kaczynskuego tylko z braku szacunku dla jego "osiągnięć" (sic !!!!) i wieku.
Winne są media, wiec się zaraz do nich dobierzemy z naszymi bolszewickimi łapskami..
> nie kojarzę tej wypowiedzi.
Czyli... mówisz o czymś, o czym nie masz bladego pojęcia?
Głowy nie dam, że to akurat to, co należy zobaczyć, bo jak pisałem, yt mi nie działa.
Nawet przez inne łącze internetowe.
Ale sprawdźcie to: http://www.youtube.com/watch?v=LWY6gJ67PLY
Czyli... mówisz o czymś, o czym nie masz bladego pojęcia?
Głowy nie dam, że to akurat to, co należy zobaczyć, bo jak pisałem, yt mi nie działa.
Nawet przez inne łącze internetowe.
Ale sprawdźcie to: http://www.youtube.com/watch?v=LWY6gJ67PLY
>Czyli... mówisz o czymś, o czym nie masz bladego pojęcia?
Przesyłasz link do wypowiedzi, którą zacytowałem.
W przesłanym linku nie ma mowy o Kowalskim, o którym rzekomo wg ciebie miał mówić Kaczyński "Pan".
Czyli twoje zdanie :
wstępując na mównicę sejmową, zauważył, że w polskiej tradycji i języku, do osób nieznajomych zwraca się tradycyjnie per "Pan Kowalski" a nie "Kowalski"
Jest wyłącznie twoja konfabulacją i postprawdą podsuniętą ci przez bolszewickich propagandzistów
Przesyłasz link do wypowiedzi, którą zacytowałem.
W przesłanym linku nie ma mowy o Kowalskim, o którym rzekomo wg ciebie miał mówić Kaczyński "Pan".
Czyli twoje zdanie :
wstępując na mównicę sejmową, zauważył, że w polskiej tradycji i języku, do osób nieznajomych zwraca się tradycyjnie per "Pan Kowalski" a nie "Kowalski"
Jest wyłącznie twoja konfabulacją i postprawdą podsuniętą ci przez bolszewickich propagandzistów