Widok

tusz do rzęs

Hej

mam problem. Potrzebuję dobry tusz do rzes żeby wydłużał i podkręcał rzesy. Najlepiej anby był niedrogii i dostępny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
musisz nauczyć się z tym żyć. Dasz radę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam tusz - Gosh Wonder Volume
Tylko ani on nie jest tani (ok. 40 zł ) ani ogólnodostępny, bo kosmetyki Gosha ciężko gdziekolwiek dostać. Ale mam swoją drogerię na Zaspie - Drogeria Lea na Jana Pawła.
Polecam naprawdę. Każda z koleżanek, której go zaproponowałam nie wróciła do swoich poprzednich kosmetyków :)
odkąd wyszedł, ja uzywam tylko jednego z avonu super shock - żaden inny tylko ten, ostatnio mi sie skończył, poszłam do sklepu kupiłam tusz z niby podobną szczoteczką - d*pa do smieci poszedł, oczy łzawiły cały dzień, szczypały a szczoteczka okazała się beznadziejna, tusz jakiś wodnisty :/ ech :/
mój ulubiony tusz: http://2.bp.blogspot.com/-YRSaLFRSR3k/TwL8_Sle9OI/AAAAAAAAAKs/EVEaRXP9qSU/s320/supershock.jpg

ja go kupuję w promocji za 19,90 ostatnio, choć czasami jest też i za 14,90 :D
image image

polecam wydłuzajacy rimmela cena w rossmanie to ok 20 zł
Koleżanka poleciła mi firmę https://musecosmetics.eu/ i jestem bardzo zadowolona. Posiadam od nich regenerum i tusz do rzęs i muszę przyznać, że efekty są widoczne już niemal po 2 tygodniach. A najważniejsze, że ich produkty są całkowicie bezpieczne co potwierdzają dwa niezależne badania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Moda i uroda

Jadłospis na ładną cerę (18 odpowiedzi)

Wydaje mnóstwo kasy na kosmetyki a jednak jakiś spektakularnych efektów tego wydawania brak. Czy...

lokówka do fal (7 odpowiedzi)

Hejka, szukam dobrej jakości lokówki do robienie hollywoodzkich fal na włosach. czy tego typu...

Krem nawilżający 40+ (29 odpowiedzi)

Moja mama ostatnio skarży się na bardzo suchą skórę na twarzy i szuka jakiegoś dobrego...

do góry