Widok

twardy dół wesele

Wesele Temat dostępny też na forum:
cze,szukam kogoś kto miał wesele w twardym dole,czy sala pomieści 120 osób i czy mają dobre jedzenie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Witam,

Też chcę zorganizować wesele w Twardym i mam dokładnie to samo pytanie? Szczególnie dotyczące jedzenia.
Wiem na pewno że sala pomieści góra 110 osób.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam:) Ja już mam podpisaną umowę z tym orodkiem na wesele w 2011r. Szczerze mówiąc ja nie sugerowałem się żadnymi opiniami bo takowych nie potrafiłem użyskać. Od zeszłego roku jest nowy właściciel wię być może tym to jest podyktowane. Dlatego też byłbym wdzięczny za jakiekolwiek opinie, spostrzeżenia na temat tego miejsca. Od siebie dodam tylko tyle że wesele planujemy na około 80 osób więc miejsca napewno nie zabraknie. Co do jedzenia sie nie wypowiadam bo nic nie słyszałem (a przecież to najważniejsze więc mam małe obawy), mam nadzieje że będzie ok. Pozdrawiam:)
Byłem tam 2 dni temu na rowerze i muszę przyznać, że to naprawdę ładne i zadbane miejsce - jestem bardzo miło zaskoczony... Opinii wiele nie znajdziecie, bo z nowym właścicielem dużo imprez się nie odbyło.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, my tez bedziemy mieli wesele w Twardym Dole. :-) W maju 2011. A wy kiedy? Jestem bardzo ciekawa jak wypadaja w organizacji wesel...a w necie zero opini. :-(
Witam, my również mamy tam termin, czy ktoś już jest "po" i może wyrazić swoją opinię. Wiem, że ośrodek jest śliczny, zadbany i pięknie położonym, obsługa miła i wyglądająca na profesjonalną, ale jak w praktyce...?
latem bywam tam dość często i osrodek zasługuje na same pozytywy, obsługa miła kompetentna wszystko w najlepszym porządku, w zeszłym tygodniu byłem tam na zabawie karnawałowej i co do imprez daje 10/10 jedynie od orkiestry moznaby wymagac wiecej ale jakość jedzenia i profesionalna obsługa nadrabiają wszelkie minusy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam, jest tam bardzo ładnie , obsługa i jedzenie ok, minus to sala wesele pow. 100 osób - ciasnota no i spory kawałek od Gdanska ale polecam tak jak i hotel Otomin ( las , jezioro, blisko Gdanska, sala spora )
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzieki za informacje, mam nadzieje, ze bedzie ok. Wesele jest wstepnie na 110 osob, ale z tego pewnie troche odpadnie wiec nie powinno byc zle. ;-) Pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witam, ja też mam zarezerwowany termin wesela w tym roku. Ale dopiero na lipiec więc byłabym bardzo wdzięczna za info na co zwrócić uwagę no i będę czekała na relacje dziewczyn już które będą przede mną. Ja mam już ich tegoroczną ofertę i dowiedziałam się że zaopatrzenie niektórych produktów robią w Iglotexie więc postaram dowiedzieć się jakich i podpytać znajomych pracujących tam co polecają a czego nie warto brać pod uwagę i jeśli będzie ktoś zainteresowany to podzielę się informacjami. A kiedy macie te śluby dokładnie i w jakich kościołach. Pozdrawiam
My mamy ślub 21 maja, ale w kościele w Malborku. Mamy oferte z zeszłego roku. Coś sie zmieniło? Dopiero na początku maja jedziemy ustalić szczegóły. Mam nadzieje, że będzie ok. Napewno po weselu zdam relacje. ,-) Pozdrawiam!
Witaj,
jesli podasz mi maila moge wyslac Ci ich oferte tegoroczna. Zmienila sie tzn ceny nie ale cala reszta tak. Ale powiem ze mile sie zaskoczylam bo zmaiana moim zdanie jest na lepsze. Ja mam w lipcu wiec bede czekala na relacje. Kurcze malbork a twardy dol ... kawaleczek :) Pozdrawiam
Super, to przeslij mi na maila: maja.kopec@wp.pl. Kawaleczek, ale zarabiste miejsce i mysle, ze warto. :-) Pozdrawiam!
Mam jeszcze pytanko troche z innej beczki :-) Gdzie bedziesz zamawiala tort i ciasto? Ktos mi polecil cukiernie "Jedyna" ze Starogardu Gdanskiego. ;-) I tak niewiem czy to dobry wybor.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witaj, ja znalazlam Pania z Pinczyna to nie daleko ktora bedzie mi piekla ciasta i tort. Mi smakuja ale nie jest to cukiernia Sowa :) Ja w starogardzie juz nie mieszkam od czasow studiow wiec nie poradze co to tej Jedynki. Ale jesli smakuja Ci ich ciasta tzn jak bedziesz jechala do twardego dolu to mozesz sprawdzic to warto. Ja mowie mam kucharke ktora nawet dowiezie mi ciasta na sale. Maila zaraz wysle. Pozdrawiam.
Witam :)
ja mam wesele w Tawrdym Dole w sierpniu 2013 (wiem jeszcze czasu sporo mi pozostalo). Organizuje wesele z zagranicy wiec troche sie martwie o sczegoly. Czy ktos wie jak wyglada sprawa z ustrojeniem sali ?
Czy jest taka mozliwosc by zorganizowac to przez osrodek w Twardym Dole czy tez ma ktos moze namiary na dobra kwiaciarnie itp?
jesli zas chodzi o cukiernie to slyszalam tylko dobre opinie na temat "Sowy" :)
Bylabym wdzieczna za jekiekolwiek porady xx
Nie możesz do nich zadzwonić albo napisać maila? To chyba będzie najlepsze źródło informacji
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłam tam, miejsce ładne i jedzonko tez dobre.
image

Uploaded with ImageShack.us
Sala jest tak piękna że nie potrzeba żadnych dekoracji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Sala jest faktycznie piękna a co do innych dekoracji to proponuje kontakt z menagerem Ośrodka , wiem od koleżanki, że ta "babka" ma niezły gust i dba o kazdy detal aby imprezy i wesela były wspaniałe.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Tak tak ta babka ma gust , ale do mydlenia oczu tak wam naobiecuje bo gada 2-3 godz a na weselu sie okaze ze niema co jesc i staru numer namawia na dzika za ok 2000 zeby goscie sie najedli tym dzikiem ktury narmalnie kosztuje 800zl. Jaktos byl na tej sali to wie ze jest ponura strasznie. Radze pani jak ma pani wesele w sierpniu to koniecznie niech pani przyjedzie i sama dopnie szczegoly bo ja przejechalam sie z ta pania taka (glupia blondynka) na moim weselu w pazdzierniku.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1
Boze tylko nie ta pani MIRELLA Zrujnowala Neptun w Borzechowie potem z Krysztalowej ja wlasciciele wyrzucili a teraz przekreca Twardy Dol Ciekawe jak dlugo.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zgadzam sie Ta pani obiecywala nam sylwestra do konca a dzien przed odwolala go. Myslalem ze ja z............ Bylismy w domu. Malo profesjonalnie pani menadzer.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1
Totelna klapa DZIEN KOBIET Jakis stary murzyn prowadzil bez pojecia o zabawie
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam w tym roku bedzie również ten stary murzyn pozdrawiam :)
Miałam te przyjemność być tam na weselu w tym roku. Sala 100 osób może i pomieści ale zdecydowanie będzie za mało miejsca na tańczenie.
tańczy się w części która jest praktycznie szerokim korytarzem. Przy weselu na 70 osób nie było możliwości aby wszyscy stanęli w kole np podczas pierwszego tańca.
Jedzenie dobre i było go bardzo dużo. Trochę dziwny sposób podawania potraw przez obsługę. W trakcie obiadu donosili kolejne mięsa kiedy już ludzie mieli nałożone po 2 porcje, te new przyniesione więc stały nietknięte. Na koniec obiadu donieśli sosy.... słabo! Dużo dań na ciepło w trakcie wesela, często zmieniane talerze - to na plus.
jeśli chodzi o okolicę to jest tam pięknie, jak to w lesie ;) trochę dziwnie wygladają goście weselni, panie na szpilkach i panowie w garniturach pomiędzy ludźmi w samych slipkach którzy dopiero co wyszli z wody i ręku niosą dmuchanego krokodyla. wszystko się przeplata a plażowiczów i wypoczywających przy grillu jest tam masa.
Bardzo ładne pokoje i domki dla gości, wyremontowane o wysokim standardzie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ośrodek owszem bardzo ładny, piękny krajobraz. Pierwsze wrażenie super, na recepcji miła i profesjonalna obsługa. Czar pryska jednak po spotkaniu z kierowniczką ośrodka. Pani jest bardzo szorstka, nieprzyjemna i wykazuje zupełny brak kultury i kompetencji. Chciałam w ośrodku zorganizować "wieczór panieński". Po krótkiej wymianie zdań z panią kierownik postanowiłam zrobić go gdzie indziej. Ta pani w moim przekonaniu odstrasza skutecznie klientów. Może kiedyś właściciele się ockną i pozbędą się tego najsłabszego ogniwa w obiekcie. Ja z całą pewnością nie zechcę zorganizować tam jakiejkolwiek imprezy, przynajmniej do czasu jak długo będzie tam rządzić ta pani. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
W sobote byłam na weselu w twardym dole. Przestrzegam wszystkich, którzy chca tam brać wesele. Pani manager na weselu moich znajomych zapomniała zamówić TORT!!! W umowie podpisywali, że tort załatwia ośrodek. Wszyscy czekają na tort o godzinie 21, a tu tortu nie ma!!! WSTYD!!! Co za brak organizacji! nie polecam!!!!
CZy jest mozliowość poznać choćby imie tej Pani??
Wiem, że w poprzednim roku była tam Pani Mirela.
Jest to osoba, która mówi każdemu to - co chce usłyszeć.
Organizowała jedno wesele w mojej rodzinie (jeszcze w Sali Kryształowej w Starogardzie, skąd została zwolniona za swoje postępowanie i odstraszanie klientów) - wg jej opowieści wszystkiego miało być dużo i smacznie. Było ZA MAŁO JEDZENIA, a p. Mirela twierdziła, że to nie wiejska potupaja tylko eleganckie przyjęcie. Jeśli elegancja oznacza głodnych gości to chyba jakieś nieporozumienie.
Ok.

Chciałam potwierdzić, ze to ta sama osoba;)
Znam z doświadczenie wiele obiecane potem niestety jest rozczarowanie.
Polecam przy 1 rozmowie wszystko zapisać i kazać się podpisać, ja niestety tego nie zrobiłam...
Ostatecznie źle nie było ,ale niesmak pozostał.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry