Widok

utonęło dziecko

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Dziewczynka-utonela-przy-molo-n53022.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ten wątek z wątku o jednej tragedii jest teraz o losie całego świata i wywlekaniu co gdzie się nie stało.

Nie oceniajcie kobiety. Stała się straszna rzecz ale chyba warto zadać sobie pytanie gdze byli jej bliscy widząc napiętrzające się problemy... Przy takiej osobie nie trzeba być "mózgiem" żeby zauważyć, że coś jest nie tak...

Takie osoby dają małe sygnały do tego, że coś się u nich źle dzieje...

Takich tragedii pewnie będzie wiecej, bo jak pierdołami się zajmować to wszyscy to widzą, a jak już coś poważniejszego to każdy rączki myje....
napisałam do Admina o zablokowanie wątku, ponieważ nic on nowego do tematu nie wnosi a jedynie - moim zdaniem- jest naskakiwaniem na siebie nawzajem i jedynie - również moim zdaniem - "biednej" ' " chorej" matki która doprowadziła (sama się do tego przyznała na przesłuchaniu) do śmierci swojego dziecka.

jednak admin odmówił mi blokady wątku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
bronieniem biednej chorej... tak miało być. coś mi ucięło w połowie wypowiedzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ojjka, no proszę Cię, spodziewasz się spokojnej dyskusji nad tak koszmarną sprawą? Nad matką w "naszym" wieku, z dzieckiem w wieku dzieci połowy forum?

To o czym Ty rozmawiasz ze znajomymi, ze ten watek jest dla Ciebie tak zagrażający? O pogodzie? O sprzedaży starych rajstop?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja sie nie zgadzam ja tez sama wychowuje corke mieskzam u rodzicow byl maz ma ja gdzies ale za moja corka skoczylabym w ogien ciesze sie ze mnie wybrala na mame:) takiego szaraka:( ale kocham ja ponad zycie ja tez mam depresje dziesiatki spraw sadowych ex ktory wilki tataus a dziecka nie widzi i pol roku jaki biednya chata i samochod i d... na boku to co mam sie zabijac .MOja corka ma zyc i koniec ufa mi i ciesze sie ze ja mam i mam dla kogo zyc:).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Agata, popieram Twoją wypowiedź.

Każdy ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie, swoja opinię, swoje spostrzeżenia...mam nadzieje, że wątku admin jednak nie zablokuje.

WARTO ROZMAWIAĆ!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak to mówią - syty głodnego nie zrozumie. Tak samo zdrowy człowiek nie jest w stanie zrozumieć ani pojąć co dzieje się w głowie chorej psychicznie osoby.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
cieszmy się że nam nigdy rozumu nie odebrało na chwile
módlmy się by nigdy do tego nie doszło

nie znasz dnia i godziny ...

popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zgadzam się z tym co napisała/napisał E
Syty głodnego nie zrozumie :(
chora psychicznie, tak powinni utylizowac takich ludzi, bo chory bedzie chory, nawet jak choroba ustąpi to wroci za lat 5 moze 10 czy 15 ale wróci, a takiej grozi tylko przymusowe leczenie i to wszystko... utylizacja, bo bedzie tylko gorzej, moze nie teraz ale bedzie, kewestia czasu...
Teraz pomnóż to przez nieskończoność, rozciągnij na wieczność, a będziesz miał pojęcie o czym mówię.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 12
Agatha nie martw się mam mnóstwo znajomych i wspaniałą rodzinę z którą mogę porozmawiać o wszystkim :) O pogodzie i rajstopach też :)

Dla mnie powinien być temat zamknięty, ponieważ matka przyznała się do swojego czynu i powinna ponieść tego surowe konsekwencje.

W takich sytuacjach jestem jak najbardziej za karą śmierci.

Tak jak napisałam wcześniej nic tej matki nie usprawiedliwia.

Nie ważne czy jest chora czy nie, nie powinno było się to tak skończyć jak się skończyło.

A tak Agatha z innej beczki zastanawiam się czy my przypadkiem nie jesteśmy sąsiadkami :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
konstantynopolitanczykowna - strzeż się bo może Cie dopaśćTwój własny pomysł ...

popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
konstantynopolitanczykowna nie każdy chory psychicznie czlowiek l jest zagrożeniem dla społeczeństwa.
Czyli wg Ciebie 3/4 naszego społeczeństwa które cierpi na depresję, schizofrenię, depresję lękową trzeba utylizować tak??
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ojojka, przecież ty tak samo myślisz. Czy twoja kara śmierci obejmuje tylko psychicznie chore matki?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
utylizować ????????? masakra o czym ludzie myślą! i co czujesz sie teraz lepiej pisząc myśląc tak o chorych ludziach .kim ty jesteś jakie masz prawo oceniać ludzi ta matkę!nie znasz jej nie wiesz co czuła jak myślała myślisz była świadoma?może chciała uchronić swoje dziecko - nie wiesz !Wolność słowa ok ale na litość boską nie możemy nic zrobić! nikt jej nie pomógł nie zaznała zrozumienia ja wiem nic jej nie tłumaczy ona sobie nigdy nie wybaczy nie zazna spokoju nie spojrzy normalnie w lustro nie da rady żyć możemy tylko modlić sie za mała duszyczkę
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
a to nie faszyści UTYLIZOWALI między innymi ludzi chorych?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mowie o nieuleczalnych chorobach a nie stanach takich jak depresja,I moje slowa mnie nie dopadna bo jestem zdrowa psychicznie a ze sie tobie moje zdanie niepodoba to moze znak ze ty powinnas sie leczyc???
Tak schizofrenia jest bardzo niebezpieczna I nieueczana choroba,tak powinno sie izolowac chorych bo nie wiesz kiedy takiemu choremu cos nie strzei do lba,wiem o czym mowie z opowiadan mojego ojca, matka chora zostawila mnie w lesie bo jak stwierdzila "sa tam psy ktore jedza ludzi I musiala uciekac" I co ze byla na srebrzysku brala leki I bya zdrowa przez 20lat jak niedawno znowu jej odbilo?oczywiscie twierdzize jest zdrowa I osoby postronne nie widza jej choroby bo sie "zchowuje normalnir" ale ja osobiscie tej kobiety sie boje, bo nie wiemczy nie strzei jej cos do tej chory golowy I nie zaatakuje, moze zabic bo cos sobie ubzdura, wiec to wyda sie brutalne ale bezpieczniej dla reszty spoeczenstwa zeby takie osoby chore jak moja matka byly izolowane bo nie da sie ich wyeczyc tylko uspi sie objawy na kilka lat po to zeby pozniej zrobic komus krzywde.I to jest pewne jak 2+2 kwestia czsu, za duzo znam udzi chorych, a depresja ma to do siebie ze krzywde zrobi sie co najwyzej sobie a nie innym
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10
konstantynopolitanczykowna -> myśle że jestes w takim razie pierwsza w kolejce, bo zdrowy na umyśle by tak nie napisał!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ona nawet moze nie wiedziec co zrobila,bo zamiast corki widzial drmona I moze zyc w przekonniu ze dobrze zrobila, a jak bedzie na wolnosci (bo wyjdzie z wariatkowa) nie wiesz czy nie bedzie miala daej swoich wizji,nie jest mi za psycholi, tyko nie chcialabym zeby ktos tak niebezpieczny chodzil bo cholera nie wiesz czy sie nie rzuci na ciebie lub kogos innego
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
w wiadomościach na polsacie pokazywali urywki wizji lokalnej, która była dzisiaj ok 15. Ona Weronikę zwyczajnie rzuciła z góry molo do wody, jak worek kartofli. NIKT TEGO NIE WIDZIAŁ?? Kamery też tego nie "widziały"??? Nie wierzę....

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry