Widok

utonęło dziecko

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Dziewczynka-utonela-przy-molo-n53022.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kkasia 1 ja nie powiedziałam, że kara śmierci ma być dla ludzi chorych psychicznie...czytaj ze zrozumieniem. Napisałam, że w takich przypadkach jestem za karą śmierci i nie ważne czy ktoś jest chory psychicznie czy nie. takie osoby powinno się traktować jednakowo i nie powinno się przeprowadzać jakiejkolwiek diagnozy psychiatrycznej.

z mojej wypowiedzi wywnioskować można, że nie zgadzam się z konstantynopolitańczyklówną, na temat jej "utylizacji" osób chorych psychicznie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
a wiadomo coś czemu sama się znalazła w wodzie?? bo nie ogladałam
uuuuuuuuuu teraz już tylko IZOLOWAĆ ... hmmm już nie UTYLIZOWAĆ ... uuuuu czyżby Ci się coś pomieszało ... OoOOOOoOOoOoO ...

kamery mogły widzieć ale od momentu kiedy ktos zobaczy a kiedy ktos fizycznie pojawiłby sie na molo minie jednak troszke czasu.

moze rzeczywiście nikt nie widzial albo ktos byl i zwyczajnie nie zwrocił uwagi.

trudno jednak w kilku kwestiach nie zgodzić sie z konstanty.... (zapomnialam jak dalej ;) ) zwlaszcza jak ktos wie z doświadczenia jak wygląda choroba psychiczna.

współczuje rodzinie tej dziewczynki i niech jej dusza spoczywa w spokoju.
Nienapisalaby tak tyko osoba ktora nie ma kontaktu z ludzmi chorymi, sorry ae taka tolerancja jest nie bezpieczna,spoko oby ja wypuscili po 6mc leczenia, I niech dalej ma swoje fazy, ciekawe czy jak trafi na wasze dziecko tez bedziecie bronic, bya chora...bieduka...co w jej glowie siedzialo...moze tym razem ja wylecza.... odwiedze bieduke moze potrzebuje przyjaciolki...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
też jestem za karą śmierci, ale dla seryjnych morderców... zastanówcie sie przecież my jako matki nie wyobrażamy sobie, że można coś takiego zrobić, wiec co się działo w głowie tej kobiety
właśnie o tym samym pomyślałam.
patikaz - pokazywali tylko urywek tej wizji lokalnej, akurat ten jak wrzuciła Weronikę do wody. Nic więcej. Podejrzewam, że potem zeszła, bo mówili, że mokra była tylko do pasa.
ja też nie mam litości dla takich osób... chora czy nie ...ale gdszie była rodzina, która zostawia dziecko z chorą osobą?? wszyscy mają problemy z którymi trzeba sobie radzić ale nikt od razu nie idzie MORDOWAĆ SWOJEGO DZIECKA! a teraz pani Morderczyni będzie siedziała za nasze pieniądze w więzieniu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
W Polce nie ma kary śmierci więc nie ma o czym mówić...
powinna dostać dożywocie bez prawa warunkowego zwolnienia.

Ale wiadomo jak jest w Polsce, lekarz orzecznik powie, że jest chora psychicznie i pójdzie na przymusowe leczenie na Srebrzysku a później spokojnie wyjdzie na wolność... i to jest niesprawiedliwe
rozumiem, że miałas doczynienia z chorą osobą, ja tego nie rozumiem, nigdzie nie napisaliśmy, że nie ma być ukarana...
zrobiła rzecz okrutną
chyba normalne, że gdy ktoś robi krzywde mojemu dziecku to nie bede go bronić, tak samo jak nie bronie mamy Weroniki, tylko nie Ty i nie ja jestesmy od tego aby decydować co ma się z nią stać!!!! Nie zabijaj... byłabyś taka sama jak ona
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
patikaz Twoja wypowiedź była do mnie??
ja pierdzielę dziewczyny taka tragedia a Wy koty drzecie, zamiast się kłócić to wyciągnijcie wnioski i rozejrzycie się wokół czy ktoś nie potrzebuje pomocy
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wielka tragedia
Dla mnie niepojęte..........
ojjka nie do konst..
ja w takich momentach przypominam sobie przypowiastke taką... może to nie na miejscu, przepraszam... ale czasem poprostu tak jest zapisane wklejam link http://karolka1712.id.joe.pl/teksty_115981-adolf-hitler.html
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiecie co.. dla mnie dziwne i swiadczace o tym, ze ta kobieta faktycznie jest powaznie chora psychicznie jest to, ze gdyby sobie nie radzila, miala depresje czy cos tam to powinna sama skoczyc do morza a nie wrzucac tam dziecko, ktore nie bylo swiadome i niczemu winne i odbierac mu zycie, ktore mala miala jeszcze cale przed soba.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak, to jest ogromnie niesprawiedliwe, ale ZAUWAŻCIE WRESZCIE, że tu winę ma także otoczenie i rodzina tej kobiety: matka, ojciec, mąż (chyba największą), przyjaciele, sąsiedzi... To nie jest sytuacja czarno - biała.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
nawet jak ktos bedzie obok chory psychicznie to w polsce jest AWYKONALNE taką osobe ubezwlasnowolnic , chyba ze kogos zabije lub zrobi komus krzywde, wtedy zostyanie sądownieskazana na przymusowe leczenie po 6msc wychodzi, i bedzie uznana za "zdrową" a to bedzie tylko remisja choroby,i kwestia czasu az choroba powroci. Dlatego pewnie zostawili te dziecko z matką, bo od 10lat było okej, nigdy niewiadomo w przypadku psycholi kiedy beda objawy.
Teraz pomnóż to przez nieskończoność, rozciągnij na wieczność, a będziesz miał pojęcie o czym mówię.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
może ona chciala tez się zabic po tym jak zrozumiała co zrobiła swojej córce,,i mam nadzieje ze tej pani samobójstwo się uda,moze będzie sie wieszała albo cos,byle cierpiala jak ta mała istotka która nagle znalazła się w zimnej wodzie,i widziała swoją matkę która patrzała jak ta tonie !! , będe się o to modliła,avy cierpiała tak samo !,,,to co zrobiła swojej córce i rodzinie jest niewybaczalne, zabiła dziecko i oby to samo ją spotkało,
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry