Widok
Wam to już naprawdę palma odbiła albo nie wiem co jeszcze..
Zaczęło się od tego,że ktoś pokazał co się stało.. a z Waszych wypowiedzi można zrobić :
*książkę s-f
*poradnik o chorych psychicznie
*jak zlińczować zwyro-matkę
Jest taka złota zasada: MILCZENIE JEST ZŁOTEM
... i chyba przydałoby się do niej dostosować:/...
Zaczęło się od tego,że ktoś pokazał co się stało.. a z Waszych wypowiedzi można zrobić :
*książkę s-f
*poradnik o chorych psychicznie
*jak zlińczować zwyro-matkę
Jest taka złota zasada: MILCZENIE JEST ZŁOTEM
... i chyba przydałoby się do niej dostosować:/...
a co kazdego bys dala na bezludna wyspe kto ma inne zdanie od twojego? w takim razie tez nadajesz sie do leczenia, tak kup mi bilet z dala od takich jak ty. Swoja droga jak chcesz mi kupic bilet na bezludna wyspe? jak sa kursy to znaczy ze nie jest taka bezludna - tyle jezeli chodzi o twoj poziom i logike wypowiedzi.
Teraz pomnóż to przez nieskończoność, rozciągnij na wieczność, a będziesz miał pojęcie o czym mówię.
konstantynopolitanczykowno nie boisz sie obciazen genetycznych? Kto Ci dal 100% gwarancje, ze Ciebie lub kogos z Twoich bliskich (rodzenstwo, dzieci) takze nie dotknie taka choroba? Czy wtedy rowniez bedziesz taka konserwatywna w swoich pogladach? Nie zycze Ci tego ale piszesz takie bzdury, ze sie tego czytac nie da.
Tak w ogole to jak zwykle w takich przypadkach na forum odbywa sie przekrzykiwanie w stylu "moja racja jest najmojsza" a wypowiedzi nad ktorymi warto byloby sie zastanowic mozna policzyc na palcach jednej reki. Moze juz ciszej nad ta trumna...
Tak w ogole to jak zwykle w takich przypadkach na forum odbywa sie przekrzykiwanie w stylu "moja racja jest najmojsza" a wypowiedzi nad ktorymi warto byloby sie zastanowic mozna policzyc na palcach jednej reki. Moze juz ciszej nad ta trumna...
ja tam nie lubie personalnych wtkow, ale schizofrenia jest dziedziczna i spójrz w lustro czy na pewno nie masz obiaw i potem sie zastanow czy moze jednak odrazu nie udac sie na oddzial zamkniety?
kazdy inaczej choruje , to teraz pomysl ze gdyby postepowac wedlug Twojej retoryki to wiecej byloby psychiatrykow typu tworki niz hoteli.
i teraz pomysl masz dziecko z psychiczna choroba to co robisz? w wieku kilku lat oddajesz do zamknietego bo a nuz widelec przy sniadaniu Cie zabije?
niektorych rzeczy nie da sie przewidziec, ale jezeli ojciec walczyl o prawa do corki a sad taki stan matki zbagatelizowal(bo np nie przeczytal pozadnie orzeczenia o chorobie i stanie psychicznym) to sad powinien poniesc konsekwencje!!!! pomijajac sprawe ze mogl poprostu zabrac ziecko! mamkolege ktory z dnia na dzien wyprowadzil sie od kobiety z dzieckiem i dal rade dalej pracowac bo samotna matka tez musi sobie dac rade!!!
a ubezwlasnowolnienie nie jest takie trudne, tylko musi miec pozadne podstawy.prubowaliscie w sadzie? wiem bo bez problemu moglibysmy siostre ubezwlasnowolnic
kazdy inaczej choruje , to teraz pomysl ze gdyby postepowac wedlug Twojej retoryki to wiecej byloby psychiatrykow typu tworki niz hoteli.
i teraz pomysl masz dziecko z psychiczna choroba to co robisz? w wieku kilku lat oddajesz do zamknietego bo a nuz widelec przy sniadaniu Cie zabije?
niektorych rzeczy nie da sie przewidziec, ale jezeli ojciec walczyl o prawa do corki a sad taki stan matki zbagatelizowal(bo np nie przeczytal pozadnie orzeczenia o chorobie i stanie psychicznym) to sad powinien poniesc konsekwencje!!!! pomijajac sprawe ze mogl poprostu zabrac ziecko! mamkolege ktory z dnia na dzien wyprowadzil sie od kobiety z dzieckiem i dal rade dalej pracowac bo samotna matka tez musi sobie dac rade!!!
a ubezwlasnowolnienie nie jest takie trudne, tylko musi miec pozadne podstawy.prubowaliscie w sadzie? wiem bo bez problemu moglibysmy siostre ubezwlasnowolnic
Konstantynopolitanczykowna napisała "tak powinni utylizowac takich ludzi, bo chory bedzie chory, nawet jak choroba ustąpi to wroci za lat 5 moze 10 czy 15 ale wróci, a takiej grozi tylko przymusowe leczenie i to wszystko... utylizacja, bo bedzie tylko gorzej, moze nie teraz ale bedzie, kewestia czasu..."
czyli, że lepiej byłoby żeby "zutylizowali" Twoją Mamę(dawno temu) i żebyś Ty nie miała szansy się urodzić?
czyli, że lepiej byłoby żeby "zutylizowali" Twoją Mamę(dawno temu) i żebyś Ty nie miała szansy się urodzić?
Choroba psychiczna dziedziczna????? Eeee takiej durnoty dawno nie czytalam , w takim razie dobrze ze utopil bachora bo by wyrosl koejny wariat hehe super myslenie. Mam swoje zdanie I to moja sprawa co mysle o wariatach I psycholach I moja sprawa czy bym utylizowala czy dawala do rzadu na kierownicze stanowiska, az tak was boli ze mam swoje zdanie?szok , pierwszy raz spotykam takie agresywne zachowanie,na to ze ktos inny nie podziea waszej opinii,dobrze ze nie dyskutujemy na zywo bo pewnie same byscie mnie utopily?a skoro uwazacie ze choroba psychiczna jest dziedziczna to moze dobrze ze utopila dzieciaka? Super
wiecie co dziewczyny? ile jadu i goryczy w waszych wypowiedziach! Jak zawsze znajdzie sie jedna, i kolejna z durnymi teoriami i przemysleniami.
Ja nie kumam tylko jednego gdzie była rodzina Wery, masakra jakas. Kurcze ta mała miała babcie, dziadka, ciocie, koleżanki mamy dziewczynki?!
Co miała w tej swojej małej główce ta mała bbezbronna dziewczynka która toneła w morzu!
O tym pomyslcie a nie jak zawsze wasze ego i docinki w ważnych sprawach na forum są najważniesze. Ta powiedziała to na mnie ta tamto ja piernicze jak nastolatki....
Ja nie kumam tylko jednego gdzie była rodzina Wery, masakra jakas. Kurcze ta mała miała babcie, dziadka, ciocie, koleżanki mamy dziewczynki?!
Co miała w tej swojej małej główce ta mała bbezbronna dziewczynka która toneła w morzu!
O tym pomyslcie a nie jak zawsze wasze ego i docinki w ważnych sprawach na forum są najważniesze. Ta powiedziała to na mnie ta tamto ja piernicze jak nastolatki....
Ale Wy jestescie głupie,sorry ale jak inaczej Was nazwać?
Najezdzacie na Konstantyno...itd,a same pokazujecie nie lepszy poziom,teksty ze jest psychiczna,czy nie powinna była się urodzić sa waszym zdaniem na miejscu?Czysta hipokryzja,tak dla mnie jestescie Hipokrytkami,jeczycie ze w okół tylko gniew,złosc,zeby dziewczyny juz przestały się do siebie rzucać,ze zero kultury a same co robicie?
Jestescie wulgarne i małostkowe!
Wiekszosc z Was nie ma pojecia co to kulturalna dyskusja,nie potraficie uszanowac pogladów innych,usilnie próbując przekrzyczec kogos kto inaczej mysli,bo tylko Wy macie racje.
A teraz test,czekam ile z Was sie odezwie i na mnie najedzie.Odezwa sie te o których tu napisałam.
Najezdzacie na Konstantyno...itd,a same pokazujecie nie lepszy poziom,teksty ze jest psychiczna,czy nie powinna była się urodzić sa waszym zdaniem na miejscu?Czysta hipokryzja,tak dla mnie jestescie Hipokrytkami,jeczycie ze w okół tylko gniew,złosc,zeby dziewczyny juz przestały się do siebie rzucać,ze zero kultury a same co robicie?
Jestescie wulgarne i małostkowe!
Wiekszosc z Was nie ma pojecia co to kulturalna dyskusja,nie potraficie uszanowac pogladów innych,usilnie próbując przekrzyczec kogos kto inaczej mysli,bo tylko Wy macie racje.
A teraz test,czekam ile z Was sie odezwie i na mnie najedzie.Odezwa sie te o których tu napisałam.