Widok

utonęło dziecko

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Dziewczynka-utonela-przy-molo-n53022.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Straszna tragedia :-( Wyrzuty sumienia do końca życia.
Straszna tragedia... :(
niby powinien,,,ale zawsze moze byc jakies ale,
Ja tylko nie rozumiem jednej rzeczy, oni caly dzien ustalaja kto jest ojcem i matka dziecka?? Mowili juz dawno ze przesluchuja ojca, to on chyba wie kim jest ta kobieta co byla w wodzie, rozumiem ze ona jest w szoku i moze nie moga sie z nia dogadac, ale ojciec chyba matke swojego dziecka rozpozna??
Znalazłam coś takiego:

"Aktualizacja godz. 15:57

Według wstępnych ustaleń śledczych kobieta, odnaleziona w wodzie przy molo to matka dziewczynki, która utonęła. Przesłuchiwana jest w tej sprawie wraz z mężczyzną, najprawdopodobniej ojcem 6-latki."
to straszne co się stało,,, do tej pory jak o tym słyszę w radiu to mi włosy stają dęba,, :( i to całkiem niedaleko mnie, tez chodzę na spacery na molo ok9 rano,,,ale chyba przestane na jakis czas
kasiu to nie było skierowane do Ciebie,post niżej...
jeśli to było do mnie to nie rozumiem za bardzo o co Tobie chodzi,,, napisałam ze jeśli to była opiekunka to ma dramat taki sam jak rodzina,

pewnie jak tą kobiete przesłuchają to cos sie wyjaśni,
i absolutnie nie mam tutaj na myśli tej historii....
wy sie babska nie kłóćcie bo nie wiadomo o co w tym chodzi !!!
kobieto,co Ty piszesz,,,, od razu wieszasz haki na opiekunce.... są odpowiedzialne ,rozsądne opiekunki.... natomiast o niektórych rodziacach tego nie mogę powiedzieć,,,,,
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
nono, zostawiasz dziecko pod opieka myslisz ze wszystko ok, wracasz do domu a tam ani opiekunki ani dziecka i wtedy dopiero zaczynasz kojarzyć fakty... brrrr ,
ale to ze miała 6 lat to tylko domysły, nie wiedzą ile dokładnie ,,,moja mała ma np 5 a wyzgoląda na ponad 6,,myśle ze dokładny wiek bedzie określony po kontakcie z tą kobietą co ją znaleziono,,lub z jakąs rodziną,,,

a jeśli to opiekunka to dramat ma i ona i rodzina tej dziewczynki,
poprostu brak słów jednakże wole poczekać na potwierdzone informacje setki hipotez eh po co poprostu pilnujmy naszych dzieci i troche wyobrazni też nie zaszkodzi
kurde 6 , 7 , 8 latek maja czasem takie pomysły , że można sie zalamać - czlowiek myśli , ze to juz takie duże dziecko więc powinno wiedzieć a tu kurde lipa ...dzieciaki potrafią zaskoczyć nie można zaufać , niestety trzeba konrolować - jesli było slisko to jak nic dziewczynka mogła poprostu wpaść , pobiegła do przodu i kobieta nie zdązyła juz nic zrobić , możliwe ze sama nie umiała pływac ....
jejku straszne to ...
czyli co ok 6 rano już tam się znalazła ?? łojojojojjjojjj tu śmierdzi ...

nie wiadomo sekcje zwłok dopiero robia poczekajmy o nie sensacja
ALE TO DZIECKO MIALO MIEDZY 3-4 LATA. hM JAKBY 5 6 LATKA TO POWINNA BYC W PRZEDSZKOLU LUB SZKOLE
padła informacja w radio że dziewczynka była 2 godziny w tej wodzie wiec narazie to wszystko musimy czekać na informacje po przesłuchaniu tej kobiety
MartuS, 6 letnie dziecko ma gorsze pomysły niż 2 letnie
Wyobraźnia jeszcze słabo działa.
Równie dobrze mogła wychylić się, żeby coś zobaczyć. A może pierwsza wpadła kobieta i dziecko chciało jej pomóc.

Jest wiele "ale" nam pozostało tylko czekać na informację, ale nie możemy stwierdzić, że przecież ona miała już 6 lat i powinna wiedzieć, że coś jej grozi np. jak się wychyli
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry