Widok

utonęło dziecko

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Dziewczynka-utonela-przy-molo-n53022.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
"Aktualizacja, godz. 11.40

- Wraz z kobietą do szpitala pojechał funkcjonariusz i jak tylko jej stan zdrowia na to pozwoli, zostanie poproszona o wyjaśnienia na temat tragedii - dodała Karina Kamińska, rzecznik prasowy sopockiej komendy policji.

Poinformowała, że do tej pory nikt nie zgłosił się w tej sprawie na policję i nie wpłynęło też zawiadomienie o zaginięciu dziecka."
http://sopot.naszemiasto.pl/artykul/1161641,sopot-6-letnia-dziewczynka-utonela-wylowiono-jej-cialo,id,t.html#84b8264dda9768d0,1,3,8

"Aktualizacja 11:46 Policja i prokuratorzy przeglądają obecnie zapis monitoringu zainstalowanego na molo. - Na razie nie możemy wykluczyć żadnego scenariusza. Równie dobrze mogło dojść do nieszczęśliwego wypadku, jak i do przestępstwa - mówi Karina Kamińska z Komendy Miejskiej Policji w Sopocie. Z wyłowioną z wody kobietą - głównie ze względu na jej stan - policji nie udało się na razie dłużej porozmawiać."
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Dziewczynka-utonela-przy-molo-n53022.html
Lubie chodzić z Małą na molo ale jak tylko podchodzi mi bliżej tej barierki bo ona chce zobaczyć to ją trzymam nogami rekoma i czym się da... tam normalnie siatka powinna być jakaś zrobiona do tej ostatniej barierki...:/...

Straszna tragedia. Nie wyobrażam sobie co musi czuć matka,bo tego chyba nie da się wyobrazić heh..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
mnie tez trzesie jak patzre jak sobie dorosli robia dzieciom zdjecia w gdyni na skwerze, i siadaja sobie jak najblizej wody:( na tych słupach mnie az trzesie, nawet kolzance zwrocilam uwage czy sie nie boi a ona spojrzala na mnie jak o co mi chodzi...
niewyobrażalna tragedia! Obojętnie co tam się stało.... mowę mi odjęło. Wizualizacja tej sytuacji sprawia mi ból, mimo, że nie znam dziecka ani matki. Ogromnie współczuję :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
dla dziewczynki (*)
tragedia dla całej rodziny, biedna kobieta.
Bardzo mi żal tego dziecka. Nie wyobrażam sobie co musiało czuć w tej wodzie.

Ja również nigdzie tak nie stresuje się na spacerze jak na molo. Chwila nie uwagi i może stać się tragedia.
o losie na poczatku pomyslalam, ze moze z przedszkola zginela, albo przedszkole czy szkola byla sobie z rana na spacerku. masakra. oby w takie miejsca nikt nie chodzil grupa z tak malymi dziecmi.
wspolczuje jej mamie, jesli probowala ja ratowac. ja bym poplynela razem z mala chyba...
Dokładnie - nigdzie nie umecze się tak na spacerze ze Stachem, jak na molo - te barierki kompletnie nie chronią dzieci...
patikaz- to samo pomyślałam
chyba nie wejde juz z dziecmi nigdy na molo :( bo przeciez to jest chwila nieuwagi
noooo - jeśli faktycznie byłam tam z dzieckiem, chciała je ratować i nie dała rady - to wolę nie myśleć, co przeżywa...
JEŻELI TO FAKTYCZNIE BYŁ WYPADEK TO WSPÓŁCZUJE TEJ MATCE
no właśnie przecież woda o tej porze jest zimna i trudno ratowac niedoswiadczonej osobie ubranej grupiej niż w lato
przykre to strasznie...:////
nawet nie chce myśleć, co czuje ta biedna kobieta:////////
ale wyłowili z wody kobiete więc może ratowała córke tylko sie nie udało ;(

a spacer o 8 rano to nioc dziwnego, sama dzis bylam na spacerze o tej godzinie, tylko ze nie ma molo.
" (...) Kilkanaście metrów od miejsca, w którym znaleziono dziewczynkę policjanci zauważyli kobietę. Była w szoku. Kurczowo trzymała się słupa podtrzymującego molo.

Kobieta trafiła do szpitala. Policja ustala teraz czy jest to matka zmarłej dziewczynki - informuje Radio Tok Fm. "
straszne!!!
moze dziecko ucieklo z domu ,a rodzice nie zauwazyli( bo np. byli pijani), mysle ze nikt normalny nie zostawilby tak malego dziecka na plazy,szok
fakt, dziwne mam uczucia po przeczytaniu tego artykułu. I tak ja Wy dziewczyny, tysiące pytań krążą po głowie. Może z czasem się wyjaśni. TRAGEDIA!!!!!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry