Widok

utonęło dziecko

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Dziewczynka-utonela-przy-molo-n53022.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
"Aktualizacja, godz. 11.40

- Wraz z kobietą do szpitala pojechał funkcjonariusz i jak tylko jej stan zdrowia na to pozwoli, zostanie poproszona o wyjaśnienia na temat tragedii - dodała Karina Kamińska, rzecznik prasowy sopockiej komendy policji.

Poinformowała, że do tej pory nikt nie zgłosił się w tej sprawie na policję i nie wpłynęło też zawiadomienie o zaginięciu dziecka."
http://sopot.naszemiasto.pl/artykul/1161641,sopot-6-letnia-dziewczynka-utonela-wylowiono-jej-cialo,id,t.html#84b8264dda9768d0,1,3,8

"Aktualizacja 11:46 Policja i prokuratorzy przeglądają obecnie zapis monitoringu zainstalowanego na molo. - Na razie nie możemy wykluczyć żadnego scenariusza. Równie dobrze mogło dojść do nieszczęśliwego wypadku, jak i do przestępstwa - mówi Karina Kamińska z Komendy Miejskiej Policji w Sopocie. Z wyłowioną z wody kobietą - głównie ze względu na jej stan - policji nie udało się na razie dłużej porozmawiać."
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Dziewczynka-utonela-przy-molo-n53022.html
Lubie chodzić z Małą na molo ale jak tylko podchodzi mi bliżej tej barierki bo ona chce zobaczyć to ją trzymam nogami rekoma i czym się da... tam normalnie siatka powinna być jakaś zrobiona do tej ostatniej barierki...:/...

Straszna tragedia. Nie wyobrażam sobie co musi czuć matka,bo tego chyba nie da się wyobrazić heh..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
mnie tez trzesie jak patzre jak sobie dorosli robia dzieciom zdjecia w gdyni na skwerze, i siadaja sobie jak najblizej wody:( na tych słupach mnie az trzesie, nawet kolzance zwrocilam uwage czy sie nie boi a ona spojrzala na mnie jak o co mi chodzi...
niewyobrażalna tragedia! Obojętnie co tam się stało.... mowę mi odjęło. Wizualizacja tej sytuacji sprawia mi ból, mimo, że nie znam dziecka ani matki. Ogromnie współczuję :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
dla dziewczynki (*)
tragedia dla całej rodziny, biedna kobieta.
Bardzo mi żal tego dziecka. Nie wyobrażam sobie co musiało czuć w tej wodzie.

Ja również nigdzie tak nie stresuje się na spacerze jak na molo. Chwila nie uwagi i może stać się tragedia.
o losie na poczatku pomyslalam, ze moze z przedszkola zginela, albo przedszkole czy szkola byla sobie z rana na spacerku. masakra. oby w takie miejsca nikt nie chodzil grupa z tak malymi dziecmi.
wspolczuje jej mamie, jesli probowala ja ratowac. ja bym poplynela razem z mala chyba...
Dokładnie - nigdzie nie umecze się tak na spacerze ze Stachem, jak na molo - te barierki kompletnie nie chronią dzieci...
patikaz- to samo pomyślałam
chyba nie wejde juz z dziecmi nigdy na molo :( bo przeciez to jest chwila nieuwagi
noooo - jeśli faktycznie byłam tam z dzieckiem, chciała je ratować i nie dała rady - to wolę nie myśleć, co przeżywa...
JEŻELI TO FAKTYCZNIE BYŁ WYPADEK TO WSPÓŁCZUJE TEJ MATCE
no właśnie przecież woda o tej porze jest zimna i trudno ratowac niedoswiadczonej osobie ubranej grupiej niż w lato
przykre to strasznie...:////
nawet nie chce myśleć, co czuje ta biedna kobieta:////////
ale wyłowili z wody kobiete więc może ratowała córke tylko sie nie udało ;(

a spacer o 8 rano to nioc dziwnego, sama dzis bylam na spacerze o tej godzinie, tylko ze nie ma molo.
" (...) Kilkanaście metrów od miejsca, w którym znaleziono dziewczynkę policjanci zauważyli kobietę. Była w szoku. Kurczowo trzymała się słupa podtrzymującego molo.

Kobieta trafiła do szpitala. Policja ustala teraz czy jest to matka zmarłej dziewczynki - informuje Radio Tok Fm. "
straszne!!!
moze dziecko ucieklo z domu ,a rodzice nie zauwazyli( bo np. byli pijani), mysle ze nikt normalny nie zostawilby tak malego dziecka na plazy,szok
fakt, dziwne mam uczucia po przeczytaniu tego artykułu. I tak ja Wy dziewczyny, tysiące pytań krążą po głowie. Może z czasem się wyjaśni. TRAGEDIA!!!!!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry