Widok

utonęło dziecko

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Dziewczynka-utonela-przy-molo-n53022.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czas chyba poprostu zignorować Pana Halewicza :/
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
Halewicz ma racje !

Upajacie sie ta tragedia jak jakas sensacja , zginelo dziecko, NIE ZYJE! a do was jakby to nie docieralo , nadmiar czasu??? nuda???? wypalenie mozgow???? chyba wszystko naraz !

kobieta z zaburzeniami psychicznymi ktora zrobila ta straszna rzecz powinna zostac zamknieta by kiedys nie dopuscic sie podobnego czynu na innym dziecku a wiecie dlaczego? bo to podwojnie zaburzylo jej psychike!

7 lat temu niedaleko mojej miejscowosci kobieta zamordowala 6-cioletnie dziecko tylko dlatego ze zmarl jej syn i uroila sobie ze jak zabije jakies inne to on do niej wroci ....zabrala je spod szkoly mowiac ze babcia kazala je odebrac - udusila i wozila w wozku dla dzieci ...ale za jakis czas wypuscili ja bo stwoierdzono ze dzialala nie z wlasnej woli jakby .....chore! a rodzice drzeli o swoje dzieci wiedzac ze kobieta chora psychicznie jest na wolnosci

doscyc juz skowiczenia chyba co? moze troche zadumy i wspolczucia nad tym wszystkim co sie stalo i moze lepiej pomodlcie sie zeby wam do konca nie poprzewracalo sie w glowach bo umysly macie juz dosc nadwyrezone !
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8
Może ciebie ktoś zutylizuje ??? bo jak się rozmnożysz, to w genach idiotyzm przeniesiesz
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zostałaś skrzywdzona jako dziecko, co jak widać odcisnęło na Tobie piętno ogromne. Dla mnie już powinnaś iść do lekarza, póki nie jest może jeszcze za poźno. A miało Cie nie dopaść...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
cały czas jesteście oburzeni tym co się tu dzieje - a po psi ogon wiecznie odkopujecie wątek, który spada gdzieś nisko na Rodzince? (ok - jest widoczny na głównej stronie, bo ma duuużo wpisów)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
Już dwa dni był ;spokój;
To po czorta podnosisz Agusiu?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja - a ty po co podnosisz?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
wiadomo coś nowego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
może tej szmacie też dajcie mieszkanie 150 metrowe i pracę....
szlag mnie trafia jak słucham takich sytuacji!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
BardzieJ "ludzki" artykuł:

http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35636,11371956,Utopila_swoje_dziecko__ale_nie_pojdzie_do_wiezienia.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry