Widok

utonęło dziecko

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Dziewczynka-utonela-przy-molo-n53022.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mysly w radiu slyszeli tragedia tam mowili ze dziewczynka jeszcze zyla jak ja strazacy wylowili ale byla nieprzytomna i ze byla z nia babka co byla do polowy zamoczona i wchodzila po drabince ale nikt nie wie kto to bo byla w takim szoku.
to jest cos okropnego.my w lato bylismy na molo w sopocie ale wozkiem i w orlowie te barierki to tragedia powinno sie zakazac wchodzic dzieciom do 5-6roku zycia one nic a nic nie chronia nasz maly spokojnie by przeszedl przez nie i oczywiscie odrazu wpadl do wody.
tragedia
ta dziewczynka miała 6 lat....i barierki jej nie ochroniły...
zależy gdzie biegała, jak na bocznej przystani to tam w ogóle z jednej strony nie ma barierek
ej noooo poczekajmy na oficjane info i nie róbmy teraz dochodzenia forumkowego ./..

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
na molo jest monitoring
no właśnie go przeglądają
Taka tragedia to niestety nie problem na Molo, czy w Sopocie, czy w Brzeźnie ( Zaspie ) czy w Orłowie.
W wakacje byliśmy na spacerze w Orłowie i szybciej zeszłam z Mola niż weszłam, tam barierki to w ogóle tragedia.
Teraz kilka dni temu byłam w Brzeźnie i dla mnie to był spacer męczarnia.
Młodą kurczowo musiałam trzymać ze ręce, bo to dosłownie sekunda nieuwagi jak dziecko się przechyla i ląduje w wodzie :(

Przede wszystkim wszystkie trzy mola powinny mieć siatkę oprócz barierek.
Niestety nie każdy rodzic ma wyobraźnię, a i nawet chwila nieuwagi.

Życie straciła mała dziewczynka, człowiekowi serce pęka, a jeszcze bardziej jak czyta, że byli ludzie którzy widzieli ją sama biegającą. :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
no tak tragedia. Jak to przeczytałam aż mnie ciarki przeszły, potem stwierdziłam że więcej z córką nie pojade na molo.
Ale teraz po głębszym przemyśleniu sprawy ...
6-letnie dziecko ma już swój rozumek i chyba wie że jeśli wskoczy do wody to się utopi, nie sądzicie?

kilka tygodni temu bylam na molo z córeczka i jakos jej do glowy nie przyszlo aby wskoczyc do wody choc ciagle chodzila i mowila "myj myj", ale wytłumaczyłam jej że woda zimna itd i zrozumiała ;)

tak wiec myślę że to wcale nie musiał być przypadek...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a matka mogła NIE UMIEĆ PŁYWAĆ i tyle w temacie zanurzenia do połowy :(

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
MartuS, 6 letnie dziecko ma gorsze pomysły niż 2 letnie
Wyobraźnia jeszcze słabo działa.
Równie dobrze mogła wychylić się, żeby coś zobaczyć. A może pierwsza wpadła kobieta i dziecko chciało jej pomóc.

Jest wiele "ale" nam pozostało tylko czekać na informację, ale nie możemy stwierdzić, że przecież ona miała już 6 lat i powinna wiedzieć, że coś jej grozi np. jak się wychyli
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
padła informacja w radio że dziewczynka była 2 godziny w tej wodzie wiec narazie to wszystko musimy czekać na informacje po przesłuchaniu tej kobiety
ALE TO DZIECKO MIALO MIEDZY 3-4 LATA. hM JAKBY 5 6 LATKA TO POWINNA BYC W PRZEDSZKOLU LUB SZKOLE
nie wiadomo sekcje zwłok dopiero robia poczekajmy o nie sensacja
czyli co ok 6 rano już tam się znalazła ?? łojojojojjjojjj tu śmierdzi ...

kurde 6 , 7 , 8 latek maja czasem takie pomysły , że można sie zalamać - czlowiek myśli , ze to juz takie duże dziecko więc powinno wiedzieć a tu kurde lipa ...dzieciaki potrafią zaskoczyć nie można zaufać , niestety trzeba konrolować - jesli było slisko to jak nic dziewczynka mogła poprostu wpaść , pobiegła do przodu i kobieta nie zdązyła juz nic zrobić , możliwe ze sama nie umiała pływac ....
jejku straszne to ...
poprostu brak słów jednakże wole poczekać na potwierdzone informacje setki hipotez eh po co poprostu pilnujmy naszych dzieci i troche wyobrazni też nie zaszkodzi
ale to ze miała 6 lat to tylko domysły, nie wiedzą ile dokładnie ,,,moja mała ma np 5 a wyzgoląda na ponad 6,,myśle ze dokładny wiek bedzie określony po kontakcie z tą kobietą co ją znaleziono,,lub z jakąs rodziną,,,

a jeśli to opiekunka to dramat ma i ona i rodzina tej dziewczynki,
nono, zostawiasz dziecko pod opieka myslisz ze wszystko ok, wracasz do domu a tam ani opiekunki ani dziecka i wtedy dopiero zaczynasz kojarzyć fakty... brrrr ,

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry