Widok

utonęło dziecko

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Dziewczynka-utonela-przy-molo-n53022.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jenki, jk to się stało o tej porze roku>?!
Tragedia:(
Nie chce oceniac matki dziewczynki, ale ja nawet jakbym nie umiala plywac to bym skoczyla. Bez dziecka i tak nie umialabym juz zyc....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://wiadomosci.wp.pl/title,Cialo-trzylatki-wylowione-w-Sopocie-nowe-szczegoly,wid,13989049,wiadomosc.html?ticaid=1d635
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
Biedne, kochane maleństwo..........
az nie chce sobie wyobrażać...co ono przezyło:///
;(((( brak mi słów
nawet nie wiadomo co powiedzieć...... tragedia
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Niewyjasniona-smierc-3-latki-Co-stalo-sie-na-molo-w-Sopocie-n53050.html
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
"....Wreszcie, według trzeciej i chyba najbardziej przerażającej, to matka mogła sama wskoczyć z dziewczynką do morza (dotarły do nas nieoficjalnie informacje, iż kobieta mogła wcześniej leczyć się psychiatrycznie, nie jest wykluczone, iż w środę zostanie przebadana przez psychiatrę)."
Niedobrze mi. :(
boshe co trzeba miec w głowie zeby zrobic cos takiego,,wersja nr3 policji, :(
mi brak slów szok :(
Spekulacje i tak nie zwrócą dziecku życia....

Rusza Nas to na tyle bardziej,że stało się to w 3mieście tóż pod naszymi "nosami".. A to,że w drugiej części świata Kadafi zabijał dzieci....Że w Syrii wojsko znęca się nad dziećmi, łamiąc im kości czy wyrywając zęby, odcinając genitalia.. O tym nikt nie mówi, i mało kogo to interesuje- a to też są dzieci...

Jutro będzie sekcja zwłok,zapewne wtedy napiszą więcej... Jedyne co można zrobić to pomodlić się w intencji Malucha...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
linn86 popieram Cię nic dziecku życia nie zwróci eh śpij aniołku{*}
ja w takich momentach trace wiare w Boga... dlaczego , kuzwa dlaczego dotyka to takiego bezbronnego dziecka. Jest to szalenie niesprawiedliwe
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
stokrotka bo Bóg dał ludziom własną wole,i to wiekszosc nasze czyny (bądz innych kożystających z tego przywileju) doprowadzają do zła i tragedii
Ja ogólnie mało wierząca jestem.. Nie lubię rozmawiać o wierze, dyskutować kto co komu dał czego nie dał co zabral..

Tak jest. Karma.

Ale jak są takie rzeczy to zawsze się modle... skoro zabrał to niech weźmie w "dobre" miejsce...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
komentarz spod artykułu

"2011-11-15 22:19
Kolega wczoraj był na spacerze późnym wieczorem na molo i już wtedy widział matke siedzącą na molo i przytulone dziecko."

:(
to wszystko jest straszne, ciekawe czy sekcja cos wykarze, i ciekawe czy podadza wszystkie okolicznosci
Myślę, że już jest wiadoma przyczyna tego tragicznego zdarzenia i zapewne podadzą, jak śledztwo zostanie całkowicie zamknięte
Jednak nie zmienia to faktu, że co by nie było, życia już nikt tej dziewczynce nie zwróci :(

Od wczoraj mam piekielnego doła, bo człowiek sobie myśli, gdyby to później było, może ktoś by pomógł.
Ech... :(
w tv mówili ze dziecko zmarło z powodu hipotermi a nieutonięcia :(
dramat - musiała bardzi cierpieć zamarzając ... :(

ciekawe jak jest prawda

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeżeli Dejwi to prawda, to resztę można sobie dopisać. :(

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry