Widok
http://wiadomosci.wp.pl/title,Cialo-trzylatki-wylowione-w-Sopocie-nowe-szczegoly,wid,13989049,wiadomosc.html?ticaid=1d635
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Niewyjasniona-smierc-3-latki-Co-stalo-sie-na-molo-w-Sopocie-n53050.html
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
"....Wreszcie, według trzeciej i chyba najbardziej przerażającej, to matka mogła sama wskoczyć z dziewczynką do morza (dotarły do nas nieoficjalnie informacje, iż kobieta mogła wcześniej leczyć się psychiatrycznie, nie jest wykluczone, iż w środę zostanie przebadana przez psychiatrę)."
Niedobrze mi. :(
Niedobrze mi. :(
Spekulacje i tak nie zwrócą dziecku życia....
Rusza Nas to na tyle bardziej,że stało się to w 3mieście tóż pod naszymi "nosami".. A to,że w drugiej części świata Kadafi zabijał dzieci....Że w Syrii wojsko znęca się nad dziećmi, łamiąc im kości czy wyrywając zęby, odcinając genitalia.. O tym nikt nie mówi, i mało kogo to interesuje- a to też są dzieci...
Jutro będzie sekcja zwłok,zapewne wtedy napiszą więcej... Jedyne co można zrobić to pomodlić się w intencji Malucha...
Rusza Nas to na tyle bardziej,że stało się to w 3mieście tóż pod naszymi "nosami".. A to,że w drugiej części świata Kadafi zabijał dzieci....Że w Syrii wojsko znęca się nad dziećmi, łamiąc im kości czy wyrywając zęby, odcinając genitalia.. O tym nikt nie mówi, i mało kogo to interesuje- a to też są dzieci...
Jutro będzie sekcja zwłok,zapewne wtedy napiszą więcej... Jedyne co można zrobić to pomodlić się w intencji Malucha...
Myślę, że już jest wiadoma przyczyna tego tragicznego zdarzenia i zapewne podadzą, jak śledztwo zostanie całkowicie zamknięte
Jednak nie zmienia to faktu, że co by nie było, życia już nikt tej dziewczynce nie zwróci :(
Od wczoraj mam piekielnego doła, bo człowiek sobie myśli, gdyby to później było, może ktoś by pomógł.
Ech... :(
Jednak nie zmienia to faktu, że co by nie było, życia już nikt tej dziewczynce nie zwróci :(
Od wczoraj mam piekielnego doła, bo człowiek sobie myśli, gdyby to później było, może ktoś by pomógł.
Ech... :(