Widok

uwagi na temat obsługi w supermarkecie

Wczoraj robiłem zakupy i nie mogłem się doczekać nikogo z obsługi.Dzisiaj ponownie dokonywałem zakupów podłączeń hydraulicznych, stwierdziłem że zapomniałem okularów i szukałem kogoś z obsługi aby uzyskać pomoc, również się nie doczekałem.Na macanego udało mi się dobrać odpowienie złączki.ALE SZCZYTEM WSZYSTKIEGO BYŁO KIEDY PODSZEDŁEM DO KASY.KIEDY ZOSTAWIŁEM KOSZYK PRZED KASĄ GDZIE STAŁO WIELE INNY KOSZYKÓW MŁODA PANI Z KASY WŁADCZYM TONEM POLECIŁA MI ZE MAM ZABRAC SWÓJ KOSZYK I POSTAWIC ZA SŁUPEM ZA KASĄ BO TAM JEST MIEJSCE NA POZOSTAWIANIE KOSZYKOW.W PIERWSZYM MOMENCIE AUTOMATYCZNIE WZIĄŁEM SWÓJ KOSZYK I POSZEDŁEM ZA KASĘ,KŁADĄC ZA SŁUPEM STWIERDZIŁEM ŻE NIE MA TAM ŻADNEGO KOSZYKA WSZYSTKIE STOJĄ WŁAŚNIE PRZED KASĄ I SZLAG MNIE TRAFIŁEM.MNIE 65 LETNIEGO CZŁOWIEKA PANIENKA Z KASY TRAKTUJE JAK SMIECIA I ROBI MI DURNE SZKOLENIE.KIEDY ZAPYTAŁEM DLACZEGO WSZYSTKIE KOSZYKI STOJĄ PRZED KASA ODPOWIEDZIAŁA ŻE INNI SIĘ NIE PODPORZĄDKOWALI.NIE BEDĘ TU OPISYWAŁ OSTREJ DYSKUSJI Z TA PANIĄ KTÓRA Z KPIĄCYM ŚMIECHEM POWIEDZIAŁA MI NA KONIEC "MIŁEGO DNIA" KIEDY DOBRZE WIEDZIAŁA ŻE ZEPSUŁA MI CAŁY DZIEŃ. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM TEGO SKLEPU I TO TYLKO ZE WZGLEDU NA FATALNĄ I BESZCZELNĄ OBSŁUGĘ.
Moja ocena
OBI Kcyńska kategoria: Markety budowlane
obsługa: 1

asortyment: 5

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 3

3.5

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
byłam kiedyś jedną z pracownic obi 004 i również pracowałam na kasie, fakt jest taki że klienci faktycznie się nie dostosowują do próśb a jak zwróci się klientowi uwagę o głupi koszyk który powinien być zostawiony za kasami aby ochrona mogła spokojnie go wynieść na miejsce klient robi aferę na cały sklep. Dajcie sobie ludzie czasami coś wytłumaczyć i zróbcie to o co prosimy a nie miejcie pretensje do wszystkich że kasjerka zwróci wam uwagę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ten Panm Anotni musi przechodzić ostrą andropauzę - a wystarczy się tylko usmiechnąć i obrócić tak niewinną porządkową uwagę w żart.
Byłem wczoraj ok. 15.30 w dziale ogrodowym i zatałem szereg pytań na temat oferowanych szklarni ogrodowych, otrzymałem pełną profesjonalną informację od młodej dziewczyny z tego działu, która nawet wiedziała co to jest kotwa i jak mocować szklarnie na wylewce betonowej. SUPER !!
A kultura osobista obowiązuje po obu stronach; sprzedawcy - kasjerki jak i klienta - polecem to obu stroną.No chyba, że mamy doczynienia z wyjątkową " wiedźmą " , ale takie osoby szybko wyłapuje kierownictwo markietu i je chyba eleminuje z zespołu.
Polecam OBI !!!!
Albert
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
do pisania na forum tez zakladaj bryle bo pozostali małymi odczytaja a jak nie widzisz juz i nie ta pamiec to daj zarobic fachowcowi bo zalejesz osiedle hahaha pracowałem w jednym i zlewamy takich co sie tlumacza ze nie wziol okularów a pytam sie go czy pieniadze widzi to od razu gul mu skoczył ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry