Widok

vacuwell POMOCY!!!!

poszukuje miejsca gdzie są 2 urządzenia Vacu, ale z bieżnią. chce chodzić z koleżanką a niestety większość salonówposiada 1 urządzenie. ktoś może wie gdzie wogóle można chodzić a vacu i gdzie mają 2 urządzenia? jestem z zaspy więc intereuje mnie zaspa, brzeźno, przymorze, wrzeszcz ew. żabianka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A moze zaproszę Panie do gabinetu kosmetycznego Kobieciarnia , mieszczącego sią na Żabiance . Hm, moze nie ma tam bierzni :) ale w miłej atmosferze można zadbac o siebie dopieszczając swoje zmysły i ciało. Pozdrawiam ,Kosmetyczka Edyta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
dziękujemy ale koniecznie uparłyśmy się na vacu. chodziłyśmy na zaspie do magic fitness ale niestety zamknęli ;(
a szukałaś w siłowniach typu Tiger Gym, lub w hotelowych fitnesach?
życzę powodzenia w szukaniu, też kiedyś chodziłam z koleżanką na vacu i super się chudło w miłym towarzystwie, ale 3 lata temu salon został zamknięty, a w mojej miejscowości mają tylko po 1 urządzeniu :-(
na morenie są dwa niedrogo karnet wychodzi polecam
a gdzie na morenie? jakiś adres, nazwa??
szukałam, tyger gym, gymnasion itd w ogóle nie mają :( a wszędzie gdzie się dowiadywałam mają tylko 1 urządzenie a wiadomo, że jak się chodzi z kimś to jest lepsza motywacja.
na pewno jest na chełmie tam gdzie solarium 2 urzadzenia bo moja kolezanka chodziła i mnie zachecała... Tam sie wchodzi schodami w góe ale nazwy nie znam:(
Sun Center na ul.Dragana na Chełmie
a w akademosie? kiedys mieli :)
zaspa jana pawla II
Ja chodziłam z kumpelą koło Cristalu na vacu z bieżnią :)
To było już ponad rok temu, więc trzeba sprawdzić, ale wtedy było to w osobnym pomieszczeniu, więc mogłyśmy plotkować do woli ;) Oprócz tego, było TV, więc puszczałyśmy sobie serial jakiś czasem ;P
image
na Jana Pawla II już nie ma :( A na morenie ktoś wie jak to się nazywa?
W gdańsku Kowalach jest napewno i są dwie bieżnie obok siebie .
Mozna plotkowac do woli .
Dokładnie na placu afrodyty.
do góry