Widok

ovb gdynia

Nie polecam!!

Ogłoszenie ukazane na portalu nieadekwatne do rzeczywistych obowiązków.
Firma, która rzekomo poszukuje "pracownika biurowego", a na spotkaniu okazuje się, że potrzebują osób do wciskania ubezpieczeń jest mało profesjonalna. W ten sposób moim zdaniem nie szanuje osób, które starają się o pracę i tracą swój czas na jakieś mydlenie oczu jak to łatwo i szybko można się wzbogacić. I ktoś ma takiemu pracodawcy uwierzyć, że jest tak pięknie, jak na samym początku jest się oszukiwanym bo ciężko umieścić prawdziwe informacje w ogłoszeniu, a przede wszystkim umieścić informacje do jakiej firmy się aplikuje.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
To niestety 'smutny' standard w zamieszczaniu ogłoszeń przez mniej znane firmy ubezpieczeniowe (takie jak np. Aegon Services Sp.z.o.o.; Aviva; NN - Nationale Nederlanden, Praamerica, a nawet PZU), choć i te znane nie stronią od ww. praktyki (jako niby rekrutacja ukryta). Moim zdaniem takie firmy należy omijać chyba, że ktoś naprawdę pragnie zostać agentem ubezpieczeniowym na własnej działalności. Dla osób chcących zostać agentami ubezpieczeniowymi przez duże U polecam GENERALI w Gdyni, Prudential czy Port Allianz w Gdańsku. Firmy te (napewno Port Allianz) oferują płatne staże i bezpłatne przygotowanie do zdania egzaminu KNF, które jest warunkiem otrzymania licenji agenta.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
@Bordello - mam do Ciebie pytanie, zostaw mi jakiś namiar na siebie na priv.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
~Kocio mój adres e-mail: jan3ek182@interia.pl; ewentualnie profil zawodowy na Linked IN (choć ostatnio wchodzę tam max. 2 razy na miesiąc) lub Monster Polska. Odpiszę na Twoje pytanie najszybciej jak to możliwe.
oki, odezwę się niebawem.

Inne tematy z forum Praca

Flextronics Tczew - Opinie (16 odpowiedzi)

Za tydzień mam rozmowę w tej firmie na stanowisko operatora (giętarka) produkcji przez agencję...

do góry