Widok

videokamerowanie i fotografia slubna

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Chcialabym wystawic opinie o firmie J- media (http://www.jarmedia.pl.tl ktora zajmowala sie fotografia i videofilmowaniem mojej ceremoni slubnej 14 sierpnia w Kosciele Sw. Andrzeja Boboli w Sopocie oraz wesela w Grand Hotelu w Sopocie.

Chcialam przestrzec innych, zeby nie korzystali z uslug Pana Jaroslawa Wolinskiego, gdyz serwis, ktory oferuje jest ponizej najnizszych standardow.

1. Film, ktory otrzymalismy po weselu byl bardzo niskiej jakosci, wygladal jak filmowany przez amatora, mnostwo wstrzasow i drzen.

2. Na uroczystosci zauwazylismy, ze kamerzysta nagrywal z przeslonietym obiektywem dopoki nie zwrocono uwagi.

3. Pan Jaroslaw oglasza sie fotografem i kamerzysta, a nie wiedzial co to jest hard drive, co jest co najmniej alarmujace.

4. Nasi przyjaciele i rodzina zrobila duzo lepsze zdjecia, a sa amatorami.

5. Wybor muzyki podkladowej do filmu i powolne wstawki sa zatrwazajaco beznadziejne i kiczowate.

6. Po uroczystosci zdjecia w plenerze mialy odbyc sie w Orlowie w Gdyni- fotograf nie dysponowal autem, zeby tam dojechac, zostalismy narazeni na dodatkowe koszty za taksowke.

7. Caly serwis od poczatku do konca byl bardzo niskiej jakosci i malo profesjonalny.

Film ktory otrzymalismy nie nadaje sie do pokazywania, zdjecia sa bardzo nieprofesjonalne i cale doswiadczenie wspolpracy z tym panem jest jedna wielka kleska.

Siedziba firmy znajduje sie w domu prywatnym i podejrzewam, ze fotograf jest amatorem podszywajacym sie pod profesjonaliste.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hehe, a co to według Ciebie jest "hard drive" :D ?

Wszedłem na stronę, którą podałaś i nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować wyboru... Wesele w Grand Hotelu a "fotograf" że śmiech ogarnia.

Portfolio tego pana mówi samo za siebie. Przepraszam, ale uważam, że jesteś sama sobie winna.

Pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale się czepiasz, przecież Pan napisał na swojej stronie, że " ceny nie są wygórowane, ale jakość jest na najwyższym poziomie"- to czego się dziwić, że Młodzi spodziewali się tej super jakości:)

Swego czasu był tu wątek o Panu Jarku z Kolbud bodajże, czy to nie jeden i ten sam "fachowiec"?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też uważam że młodzi są sami sobie winni.
Foto + Video - w jednej osobie lub rodzinne firmy to nie najlepszy pomysł. Jeśli portfolio było słabe trzeba było poszukać kogoś innego.

http://anetakowalska.pl - Fotografia okolicznościowa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A portfolio jest słabe........
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nic dodać nic ująć. JAK SIĘ GÓWNO KUPI TO SIĘ GÓWNO MA :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak ty tego foto-video pana wybierałas? masz jego stronke to nie widziałas jakie ma kiepskie (chociasz kiepskie to mało powiedziane) zdjecia w swoim portfolio?
Tanio było i tyle! Chciwy podwójnie traci:)
A tak w ogóle to gratuluję odwagi forumowiczom (wiekszosci), którzy zdają się tylko na opinie nieznanych sobie ludzi z forum, wśród których są głównie sami zainteresowani. Nie macie żadnych znajomych, sasiadów, którzy nie tak dawno brali slub aby ich spytać o referencje?
Rok bodajze temu kuzynka z narzeczonym udal się na prezentację firmy video, której namiary znaleźli w necie. Jakieś było ich zdziwienie gdy na filmie ujrzeli siebie na imprezie sprzed 4 lat!!! Oczywiscie kamerzysta był inny z zupełnie innego miasta. Facet zafundował sobie DEMO z prac (dobrych prac) innych firm. Zgłosili ten fakt rzeczywistemu autorowi filmu wraz z nr telefonu i adresem. Co z tego wynikó to już dalej nie wiem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
jest tylu fotografów . . . wybór na prawdę jest ogromny . . .

pretensje możecie mieć tylko do siebie trzeba było wybrać kogoś innego po obejrzeniu portfolio , bo chyba wcześniej widziałaś zdjęcia tego pana ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mozliwosci wyboru milam ograniczone, bo nie mieszkam w Polsce, a poza tym uwierzylam w jego umiejetnosci bo pracuje w jakiejs gazecie czy tv w tym fachu dokladnie nie pamietam.Za material jesli tak mozna okreslic to cowykonal do spolki z jakas kobieta bo ona filmowala w kosciele zaplacilam 2 tysiace.Mam tylko nadzieje ze nikt wiecj nie da sie nabrac tej ekipie.Jedyna pociecha w tym ze wesele w Grandzie bylo super i to musi zostac tylko niestety w naszej pamieci, a szkoda bo chcialoby sie to wszysko upamietnic.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
"Też uważam że młodzi są sami sobie winni.
Foto + Video - w jednej osobie lub rodzinne firmy to nie najlepszy pomysł. Jeśli portfolio było słabe trzeba było poszukać kogoś innego."

Tylko mała uwaga - w jednej osobie absolutnie nie, ale co do firm rodzinnych to zbyt pochopnie powiedziane, bo są takie pośród najlepszych firm w kraju...
Nie zmienia to faktu, że podana cena jest nierealna dla połączonej usługi wykonanej z należytą jakością. Nawet z jakąkolwiek jakością...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
pozostaje pogratulować oszczędności (nie mylić ze skąpstwem) piszcie częściej, więcej o takich firemkach to zaczna inni doceniać wreszcie poprostu lepszych z tej branzy i prawdziwie cieszyć się z własnych pamiątek...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wiecie co1 Zbyt pochopnie oceniacie amatorów. Ja brałam ślub w 2009 roku i nie miałam zbyt dużo kasy więc zdecydowałam się na młodego chłopaka, który dopiero zaczynał w tej branży. Sprzęt ma dobry, ale nie miał żadnego filmu do pokazania. Zaryzykowaliśmy!A dla zabezpieczenia jeszcze koś z rodziny kamerował, żebyśmy w razie czego mieli pamiątkę. I jestem zadowolona.Nie zapłaciliśmy dużo. Kamerzysta spisał się naprawdę. Współpracuje z firmą produkującą opakowania i płyty do filmów więc mogliśmy wybrać sobie nawet dekoracje płyty i wygląd opakowania. Film był nagrany bardzo dobrze i co do oprawy też mieliśmy dużo do powiedzenia. Ja nie przekreślam tych co dopiero zaczynają, bo czasami ci co dopiero zaczynają najbardziej się starają.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
http://rysowanetobie.pl/wp-content/uploads/2011/01/projekt-ulotka.jpg
image
Zdjęcia wykonuję na terenie całego Pomorza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
http://videokamerowanie.pl/

Zapraszamy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wszystkim Młody Parom przy wyborze fotografa lub kamerzysty oprócz obejrzenia dotychczasowych prac wybranych usługodawców radze także sprawdzić czytanie ze zrozumieniem... Bo jak widać w tym wątku, nie wszyscy posiedli taką umiejętność:)

Inne tematy z forum Chwarzno - Wiczlino

Dębowa Góra (60 odpowiedzi)

W pobliżu powstającego osiedla od kilku lat rozbudowywane są inwestycje deweloperskie. Na...

Chwarzno Polanki (34 odpowiedzi)

Inwestycja swoją nazwę zawdzięcza położeniu tuż przy ścianie lasu, co zapewnia bardzo dobry...

Grand House Comfort i Premium (17 odpowiedzi)

Wiczlino to prężnie rozwijająca się dzielnica Gdyni - przybywa tu nowych domów i całych osiedli,...

do góry