Widok

w gdyni praca za darmo

witam
W gdyni od 2mc nie zauwazylem 1 normalnej oferty pracy
stawki na ochronie - 7 zl w porywach 8 ale to juz byl prawie cud
stawki dział handlowy : 1400-1600zl rowniez zenua
magzaynier spawacz - rzadko wyplacalne firmy

tak to wyglada oczywiscie sa oferty dla debila typu zbiornik z mazutem
albo ulotki czy tam
ale nic normalnego
mowia ze kryzys minal....
w 2013 roku zarabialem blisko 3000 netto teraz zeby miec 2 z przodu musze sie prosic czycic buty tak to wyglada
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 22
Co za bzdura, jeden pracuje ciężko 12h dziennie, inny nie wkłada wysiłku, pracuje 1h dziennie i zarabiają tyle samo, jeszcze ktoś inny pracuje 1h w tygodniu i dostaje jeszcze więcej, są różne firmy, różni pracodawcy, różni ludzie w pracy, tak to już dzisiaj jest zarobki w żaden sposób nie są powiązane z wysiłkiem jaki trzeba wkładać w pracę, jeden pracodawca zatrudniając cię na pełen etat daje 7h czasu wolnego, inny liczy czas spędzony w pracy co do minuty i jeszcze przerwę przycina
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
czyli wedle Ciebie mam sie za**bac i s*****c pod siebie zeby wyciagnac te 2 tysie

hahahaha

zasuwaj wiec i po 300h jak dla mnie - chociaz mysle bedzie to za malo

dla Ciebie

pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 12
radzę się nie przejmować tym tomsed ! Przecież to jakiś mami synek który nie ma pojęcia o rynku pracy w Polsce !
Ciągnie z cycka i jest mu dobrze , ani myśli zabrać sie za robotę !
Tylko narzeka jak to źle, wymyśla cos o lizaniu by mieć 2 tyś.
Kto by takiemu mamisynkowi dał pracę ??
On nigdy nigdzie nie pracował - a skąd ja wiem o tym ? Czytając te jego wypowiedzi każdy zorientuje się że o pracy i pracodawcach wie tyle ile mu w szkole naopowiadali !
A szkoła nie uczy jak jest tylko jak powinno być !!!
Prawda jest taka , że jak nie masz znajomości to by zarobić 2 tyś. nie możesz pracować tylko tyle ile etat wynosi ! Bo na etacie przeważnie jest min. krajowe czyli 1680 zł. brutto. to ok. 1200 zł. na rękę !
Wiekszość ludzi by zarabiać więcej jest zmuszonych pracować nawet po 250 godzin !
Taka jest prawda o pracy w Polsce!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1
zakończę tą zbędną dyskusję, swoje już powiedziałam, nie musze sie tłumaczyć dgzie pracuję, co robię, uczciwie pracuję, mam też swoją młą działalność, odprowadzam podatki i choć kraj jest chory i dziki nie musze siedzieć na garnuszku mamusi.wiodę skromne życie z mężem na wynajmowanym mieszkaniu ale jestem uczciwa i szanuję ludzi pracy. Ty zaś siedzisz na tylku, nie masz żadnego sensownego doświadczenia z tego co widać a rządasz kokosów i choć śmiejesz się z innych nie jestes wcale lepszy. Twórz kolejne tematy i dalej się nad sobą użalaj tylko pamiętaj, role się kiedyś odwracają, byle nie na gorsze, bo jak mamusi zabraknie i będziesz musiał sam sobie poradzić to tylko pętla ci zostanie
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1
czyli sponsoring i zarabianie d**pa
boze jakie osoby sie tu wypowiadaja :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 12
Myślę, że temat można zamknąć, kobiety już takie są, kasy od rodziców nie biorą, tylko od partnera
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11
na razie to ty wylewasz na wszystkich pomyje :]

nieważne co robię, ważne że uczciwie pracuję i od 20 rż nie biorę od rodziców ani złotówki,od kiedy wyprowadziłam się z domu, w sumie to od 16 rż bo już jako nastolatka zarabiałam na swoje wydatki no ale ty tego nie zrozumiesz, bo niby jak skoro masz tylko kasę dla siebie a i tak ci brakuje?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
problem w tym ze lepiej mnie zrugac wylac wiadra pomyj niz przyznac ze mam racje
Ciekawe ile ta Pani zarabia i co robi ?

takze u nas to c*uj d*pa i kamieni kupa
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10
nie chce bronic tworcy tematu, bo jego poglądy są conajmniej... dziwne...
ale.... CO ZŁEGO jest w zyciu na garnuszku mamusi?! kazdy z nas tak zyl!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
pracujesz jako kto?

Nikt sie dzisiaj zła nie boi dlatego wszystko sie panoszy
z toba trzeba rozmawiac wedle zasady : madry pojmie w lot glupiemu potrzebny młot
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10
nie dorabiam, uczciwie pracuję. może ty masz d*pę, ja nie.

czyli jak jest? że śmiejesz się z kogoś kto pracuje za 1200 a sam piszesz że musisz czyścić buty i się prosić o niecale 2 tysiące na rękę?

to w czym ty jesteś lepszy?

jesteś taki sam jak inni, w niczym lepszy, zwykly szary kowalski, tylko na garnuszku mamusi jak ktoś zapewne zauważył, różnica jest taka że ja i inni pracujemy w i tej dziczy dajemy radę a ty jak mamusia odejdzie pójdzie po pętlę bo sobie sam w życiu nie poradzisz :]

pozdrawiam i kończę dyskusję bo już pokazałeś swój poziom, jaki jesteś, myślę, że nie ma sensu ciągnąć
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja Ci tylko mowie jak jest
jesli tego nie widzisz ...no coz...
bogaci rodzice albo sponsoring
nic wiecej nie widze

operatywny ? a czym Ty dorabiasz ? d**a?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 13
dołożę jeszcze

czyli twoje SPORE doświadczenie jest warte:

"Co tydzien jezdze na zakupy nie wydumane ale codzienne takie w mc wychodzi jakies 600zl i to nie zakupy z gornej polki aler standartowe.
Oplaty plus 600 ...rzeczy do ubrania....w sumie najnizsza połka

nie starcza do 10 ..."

tego że nie starcza ci do 10tego? nieźle, widać mało operatywny jesteś i nie potrafisz zarządzać pieniędzmi. to lepiej siedzieć na tyłku na garnuszku mamusi i nic nie robić? bo przecież to też poruszasz w innym temacie na forum? siedź i czekaj, praca sama przyjdzie, ociekasz taką wspaniałością? nie, jestem zwykłym kowalskim który powinien ruszyć tyłek i samemu udowadniać że warto cię zatrudnić a nie na odwrót
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
piszesz do tomaszka

"twoje doswiadczenie zyciowe to praca za 1200 gratki odemnie"

czyli twoje SPORE doświadczenie jest warte żebrania o 2000 na rękę? lub poniżej?

zacznij szanować ludzi bo póki co w niczym nie jesteś lepszy, zwykły burak o wysokim mniemaniu
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
moje doswiadczenie jest spore ale nie chce mi sie spowiadac..
Co do tekstu ze stawka 7zl jest przez 1 mc taka...
pokaze Ci osobiscie takie osoby jakie pracuja tak od roku...a czasem wiecej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10
za 1200 zł to ledwo na nogach z niedożywienia musi się trzymać taki ochroniarz
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
oczywiście to było to tomsend
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czyli tyle jest warte twoje doświadczenie? hahaha nieźle :D
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie zaprzeczyłem sobie, po prostu nie zrozumiałeś...
miałem na myśli, że porównując do zarobków w innych zawodach: 1200zł netto na start to mało, ale nie tragicznie... no i te '7zł na godzine' to tylko przez pierwszy miesiąc... potem coraz więcej i więcej...

wciąż nie odpowiedziałeś na pytanie, więc wnioskuje, że NIC nie potrafisz robić :)
nie posiadasz żadnego doświadczenia ani umiejętności przydatnych w pracy?

poza tym, nie obrażaj ludzi pracujących!

w czym niby ochroniarz jest mniej-debilem od pracownika 'zbiornik z mazutem' (ni cholery nie wiem cóż to jest...) czy od studenta roznoszącego ulotki?
żadna z tych branży nie wymaga specjalnego 'skilla' czy błyskotliwości ;)

jedno jest pewne, ochrona za 7zł za godzinę to ŻADNA ochrona ;D
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
więc 1200 netto dla ochroniarza nie jest złe... (w obecnych realiach, bo oczywiście to JEST złe --

sam zaprzeczasz sobie?

Co tydzien jezdze na zakupy nie wydumane ale codzienne takie w mc wychodzi jakies 600zl i to nie zakupy z gornej polki aler standartowe.
Oplaty plus 600 ...rzeczy do ubrania....w sumie najnizsza połka

nie starcza do 10 ...

pytanie wiekszosc z nas nie odklada nic....

to ma byc .."zycie"?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 8
do góry