Widok

wĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH *** 58 ***

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
nowy:0

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mówiłam mystic

he he..... u mnie objawy 'grypowe" i potworny bol piersi byl pierwsza oznaka ciazy......

dzieczyny ale sie kiepsko czuje jest mi niedobrze rozklada mnie jakas grypa a do tego wszystkiego jestem niewyspana bo spie na brzuchu a od tygodnia tak mnie bola piersi ze nie ma mowy o spaniu a na plecach to sie pol nocy wierce zanim zasne wiem wiem ze zamiast marudzic powinnam pojsc do lekarza ale tak naprawde nie mam z czym bo nie mam goraczki a czuje sie tak jakby walec po mnie przejechal:(((((((((((

image
ja jestem madziu, ale juz nie wiem co Ci poradzic..... jakos mi tak przykro

nie ma juz nikogo?

nie mogę miec osoby na tak krótki okres zastepstwa
po za tym u nas dlaetgo sa osoby na pół etetu zatrudnione zeby mozna było sciagnac kogoś z innego putknu bez konieczności dodatkowego szolenia

płakac mi sie chce

funkcjonuje instytucja "umowy na zastepstwo" - tak jest zatrudniona osoba w tej chwili na moje miejsce: na czas zwolnienia i macierzynskiego. tak jak dziewczyny pisza, najlepiej z szefem pogadac, jakos to trzeba zalatwic, nie mozna rezygnowac z operacji i dbania o wlasne zdrowie!

dobre mystic ale rak nie moge

albo na czas twojej zmiany lancuszek i kartka w dniu takim i takim punkt obslugi nieczynny i h... ale sie wkurzyłam:((((

image
szkoda gadać

magda normalnie mozesz pojsc na zwolnienie wtedy beda musieli kogos przydzielic bo kolezanki ze nie moga tylko we dwie obsadzac zmian

image
co za paranoja nawet nie można zadbać o własne zdrowie:(

image

jak nie ma szefa??? Mystic ma nalepsze rozwiązanie - zastępstwo. To tak działa w nagłych wypadkach! I nie możesz rezygnować :(

madzia, a zwykle zwolnienie nie wchodzi w gre? kurcze, zdrowie jest najwazniejsze......

Magdalena musisz iść na ta operację!!!!!! Nie możesz jej odwoływać. Spróbujcie znaleśc jakieś rozwiązanie, może jakieś zastępstwo?? Porozmawiaj z szefostwem a dziewczyny powinny Ci w tym pomóc.

Magda, mam nadzieje, że tak nie zostanie! To przecież takie ważne!!! boziu...

nie ma szefa

magda zadzwon do szefa i przedstaw mu sytuacje niech wyznaczy zastepstwo z innego sklepu przeciez to paranoja

image
Ja znów do Was zawiatałam kochane forumki:)) Mam już materiały do ostatniego rozdziału pracy.
Co do waszego tematu to mi się tez marzy mieć własny domek, mam nadzieję że kiedyś Nam się to uda. Narazie nie narzekam.
A jutrzejszy egzamin Beatko mam z prognozowania i symulacji.

normalnie nie ide bo nikt nie chce mnie zastapic a moje dziewuszki nie moga 1,5 miesiaca tyrac dzien w dzien
zaraz sie porycze mam dosć

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

perfumy.....gdzie kupujecie? (38 odpowiedzi)

dziewczyny ,gdzie kupujecie perfumy? Sephora,Douglas odpadaja ,bo ceny kosmiczne, moze w...

do góry