Widok

uwaga na groupon

Przestrzegam przed ofertami groupona. Mikrodermabrazja na twarz+szyję+dekolt z ampułką nawilżającą trwała 25 minut. To jakaś pomyłka.Zwykle zabieg na samą twarz trwa 1,5 godz, no ale to było w innym salonie. Jednym słowem 90 zł wyrzucone na marne. Lepiej było dać 150 normalnie w innym salonie i mieć pełnowymiarowy zabieg.Nie twierdze za salon jest kiepski, ale faktem jest ,ze niektóre salony traktują groupona czysto promocyjnie i zabiegi wykonują na pół gwizdka. ja - swoim kuponem- zraziłam się i do salonu i do groupona :-(
Moja ocena
Sensual Beauty &Spa kategoria: Salony kosmetyczne
obsługa: 5

oferta: 5

jakość usług: 1

klimat i wystrój: 6

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 4

4.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, ja miałam 500 zł za zabieg mikro+zabieg- potwierdzam- porażka. Szkoda kasy!!! Ściema!!! Nigdy więcej nie dam się przez nich nabrać. 40-50 minut na wszystko to chyba jakaś "extra" okazja dla niepełnosprawych umysłowo.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam. Mam podobne doswiadczenia. Miałam wykupione 3 zabiegi, zrobiono mi 2 (bardzo niedokładnie, nie zmywając nawet makijażu), 3 zabieg odwołano z powodu nieobecności kosmetyczki. Pani miała się ze mną skontaktować i od początku maja nikt do mnie nie zadzwonił. Przestrzegam przed tym salonem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
U mnie też zabieg wyglądał błyskawicznie mikro (twarz, szyja, dekolt) + peeling migdałowy i po 20 minutach już byłam po ... porażka
Dałam się jeszcze namówić własnie na peeling migdałowy (100zł), wszystko byłoby super gdyby nie ekspresowe tempo.... Żałuje, że nie zajrzałam na forum przed wizytą :/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moim zdaniem to nie wina groupona tylko salonu. Kupiłam kupon wartości 310zł. na półtoragodzinny masaż kamieniami(150)+masaż główy(60)+masaż twarzy(40)+masaż stóp(60). Po masażu kamieniami (rewelacyjny) zapytałam kobiety siedzącej w recepcji co z pozostałymi masażami - dostałam odpowiedź, że zostały wykonane podczas masażu kamieniami. (jakoś nie przypominam sobie żeby ktoś robił mi masaż twarzy czy głowy). W domu sprawdziłam jeszcze raz ofertę i zadzwoniłam do "salonu" żeby wyjaśnić sytuacje. Dowiedziałam się, że masażysta powinien zapytać czy chce taki masaż(jakbym nie chciała to bym nie kupowała) i to jego wina, i że porozmawiają sobie z masażystą.
Ciekawa jestem czy kupując normalnie masaż kamieniami za 150 po wyjściu okazuje się, że trzeba dopłacić bo przy okazji pomasowano coś jeszcze? (mam nadzieję, że masażysta nie będzie miał problemów bo masaż był świetny), ale i tak czuję się oszukana.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry