Widok
zgadzam się z Magdą
Choć powinno się rozgraniczyć cellulit na ten twardy i płynny
z oba walczy się w inny sposób
cellulit twardy jest po prostu zbitą tkanką tłuszczową którą dobrze jest rozbić przed treningiem po oklepywać sobie pięściami uda w celu poprawienia krążenia
można też kupić sobie bańki chińskie wcześniej można skorzystać z takiego zabiegu u specjalisty i podpatrzeć podpytać jak i co robi.
a cellulit płynny najlepiej zwalczyć poprzez drenaże i preparaty oczyszczające z toksyn.
Choć powinno się rozgraniczyć cellulit na ten twardy i płynny
z oba walczy się w inny sposób
cellulit twardy jest po prostu zbitą tkanką tłuszczową którą dobrze jest rozbić przed treningiem po oklepywać sobie pięściami uda w celu poprawienia krążenia
można też kupić sobie bańki chińskie wcześniej można skorzystać z takiego zabiegu u specjalisty i podpatrzeć podpytać jak i co robi.
a cellulit płynny najlepiej zwalczyć poprzez drenaże i preparaty oczyszczające z toksyn.
Tylko bańka chińska pomoże, ja byłam na bańce, rewelacja, troche boli ale idzie wytrzymać. Robiła mi p.Gosia w Gdańsku w salonie kosmetyki i masażu na ul.Korzennej, jak chcecie dam tel. 58/301-88-99 polecam. Nogi są jedrniejsze, cellulit mniejszy,powiem szczerze że działa. Pod koniec kwietnia ide powtórzyc serie,bo tak trzeba. I do tego tanio- trwa to 50-60 min. ale mówie wam że p.Gosia zawsze przedłuża troche czas :-). POLECAM
Spinning :) powiem wow. Nie chodziła na niego po to żeby schudnąć ani pozbyć się C... Po jakichś 2 miesiącach jak zaczęłam chodzić( na początku 1 w tyg, później 5, taka zajawka), obejrzałam się dokładnie w lustrze i byłam w szoku :)to paskudctwo zniknęło prawie całkiem.
No ale jak się nie dba to powraca. u mnie wróciło i znów muszę się zmotywować do spina :)
No ale jak się nie dba to powraca. u mnie wróciło i znów muszę się zmotywować do spina :)