Widok

walka z cellulitem...

hej dziewczyny...
pewnie nie jedna z was ma ten sam problem co ja, cellulit
postanowiłam z tym walczyc, chociaż chyba wszystkie możliwe sposoby juz wykorzystałam...
w środę zaczynam serię masaży aczkolwiek nie sądzę że to pomoże, heh
macie jakiś cudowny sposób??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja polecam dużą piłke do skakania , szczotke do cellulitu , krem i picie dużej ilości wody . Zamiast siedzieć na kanapie przed tv to skacze na piłce ,a masaż robie codziennie po kąpieli . Sama byłam w szoku jak mi to pomogło . Słyszałam też dużo dobrego o bańkch chińskich .Powodzenia

Ja Polecam

się ogarnąć i wziąć za siebie, bo jak widzę te grube tyłki na codzień to zbiera na wymioty! Co się stało z pięknymi, zgrabnymi damskimi pupami?! Lenistwo to jeden z 7 grzechów głównych, przypominać trzeba?
Moja rada : NIE ŻREĆ TYLE I BIEGAĆ!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dokładnie! Cellulit to już nie defekt skóry, to raczej stan umysłu...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Trzeba zrobić detoks organizmu np. pić miąższ aloesowy, który oczyszcza organizm z toksyn, odpowiednia dieta i można wspomóc się owijaniami antycelulitowymi z aloesu i cynamonu.
kontakt
iwona435@wp.pl
basen - pływanie styl klasyczny i nogi mam gładsze i szczupłe polecam :-)
zgadzam się z Magdą
Choć powinno się rozgraniczyć cellulit na ten twardy i płynny
z oba walczy się w inny sposób
cellulit twardy jest po prostu zbitą tkanką tłuszczową którą dobrze jest rozbić przed treningiem po oklepywać sobie pięściami uda w celu poprawienia krążenia
można też kupić sobie bańki chińskie wcześniej można skorzystać z takiego zabiegu u specjalisty i podpatrzeć podpytać jak i co robi.

a cellulit płynny najlepiej zwalczyć poprzez drenaże i preparaty oczyszczające z toksyn.
Tylko bańka chińska pomoże, ja byłam na bańce, rewelacja, troche boli ale idzie wytrzymać. Robiła mi p.Gosia w Gdańsku w salonie kosmetyki i masażu na ul.Korzennej, jak chcecie dam tel. 58/301-88-99 polecam. Nogi są jedrniejsze, cellulit mniejszy,powiem szczerze że działa. Pod koniec kwietnia ide powtórzyc serie,bo tak trzeba. I do tego tanio- trwa to 50-60 min. ale mówie wam że p.Gosia zawsze przedłuża troche czas :-). POLECAM
Spinning :) powiem wow. Nie chodziła na niego po to żeby schudnąć ani pozbyć się C... Po jakichś 2 miesiącach jak zaczęłam chodzić( na początku 1 w tyg, później 5, taka zajawka), obejrzałam się dokładnie w lustrze i byłam w szoku :)to paskudctwo zniknęło prawie całkiem.
No ale jak się nie dba to powraca. u mnie wróciło i znów muszę się zmotywować do spina :)

Inne tematy z forum Kobieta

Sprawa karna dobry polecany adwokat Gdańsk (61 odpowiedzi)

Witam pisze z naglącą sprawą... mojego partnera czeka postępowanie karne -sprawa karna do 8 lat...

do góry