Widok

walka z cellulitem...

hej dziewczyny...
pewnie nie jedna z was ma ten sam problem co ja, cellulit
postanowiłam z tym walczyc, chociaż chyba wszystkie możliwe sposoby juz wykorzystałam...
w środę zaczynam serię masaży aczkolwiek nie sądzę że to pomoże, heh
macie jakiś cudowny sposób??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
SK a skąd wiesz, że autorka nie biega na areobik, nie stosuje diety itp.?
Niektórym kobietom naprawdę bardzo trudno pozbyć się tego czegoś, mimo, że wkładają w to bardzo dużo wysiłku, czasu i pieniędzy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
grube dupy!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
No a czego oczekiwałaś? Zadajesz na forach internetowych jakieś głupie pytania... przez lata siedziało się na pupsku i jadło ciastka a potem to: OLABOGA!! MAM CELULIT! Nie zadawaj głupich pytań o to czy mamy "jakieś cudowne sposoby" bo takie długofalowo nie istnieją, tylko marsz na aeorby, odpowiednia dieta, duzo ruchu na codzień i może po kilku miesiącach będziesz wyglądać przyzwoicie. "Cudowne sposoby" leniu wstrętny, nawet gdy chodzi o twoje ciało to starasz się wymigać od poświęcenia tylko szukasz jakichś pseudometod które dadzą ci sztuczene poczucie że "coś ze sobą robisz" przy praktycznie zerowym nakładzie wysiłku. Co się dziwisz, że masz celulit jak zamiast być na bieżni, tenisie, to siedzisz przed komputerem i zadajesz głupie pytania na forach jak się pozbyć celulitu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
sk bardzo mądra odpowiedz, gratuluję inteligencji
brawo
a do pozostałych, dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Aerobik też pomaga:) Ja od września chodzę na zajęcia- zazwyczaj 2-3 razy w tyg. po 2 godz. i to "coś" jest dużo mniej widoczne.
kazda walka przyniesie jakis skutek, masaze sa dobre, moj maz jest masazysta i mo robi i pomaga, ale na efekty trzeba czekac, podstawa to zmiana diety, nie musi byc odcudzajaca, ale zdrowa z odpowiednimi skladnikami, masaz+dieta+ codzienne wcieranie specyfikow 2 razy i po okolo miesiacac bedzie jakis efekt
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
Papier ścierny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry