Widok
wandalizm
Opinie do zdjęcia: wandalizm.
Facet spokojnie pisał bazgroły a nikt oprócz mnie nie reagował. W pobliżu były tłumy plażowiczów i spacerowiczów
Przejdź do galerii.
Facet spokojnie pisał bazgroły a nikt oprócz mnie nie reagował. W pobliżu były tłumy plażowiczów i spacerowiczów
Przejdź do galerii.

co oni z tego maja za przyjemnosc??
zobaczcie jak wyglada plaza w nowej zelandii albo jakimkolwiek innym kraju..czysto,schludnie, nie strach sie polozyc na piasku ze puszka po piwie wbije ci sie w odbyt..kolo ktory maluje grafiti w takich miejscach nie moze byc normalny robiac to w bialy dzien zwlaszcza ze z tego co widze to zarysy maja herb arki...w sumie to lekka przesada i koles powinien dostac 500 ziko i to z podkladka w stylu zabranie fury jak w stanach nara!!
W Gdańsku wciąż oszpecają
miasto budyniowi na czele z samym buudyniem .Miasto nie sprzątane. Na ulicach piasek to samo na chodnikach. Krzywe dziurawe do tego ulice są. Fasady domów nie remontowane i wieczne zapędy odbudowy starówki gdańskiej szklano-betonowymi budynkami które ni jak wpisują się w klimat starego miasta. Wszędzie banery reklamowe porozwieszane miliony koziołków reklamowych.Dziedzińce starówki śmierdzą i są zapomnianym obszarem estetyki miasta. Wymieniać można długo i ten wandalizm trwa wiele lat w biały dzień do tego w białych rękawiczkach. Wstyd mi za Gdańsk wstyd mi za prezydenta tego miasta.
To znaczy bronisz tego bydla.
Nie ma pieniedzy na trzymanie takiego swinstwa w wiezieniach. Tylko wytepic to. Jak go rodzice wychowywali? Wandalizm jest drugim po morderstwie przestepstwem i tak powinno sie karac. Wyczyscic spoleczenstwo z tego bezmyslnego chwastu. A w ogole to jak ucza wspolczesne polskie szkoly? Bo w latach 60 tych czegos takiego nie bylo. Owszem w publicznych ubikacjach glupie dowcipy olowkiem na drzwiach napisane ale to wszystko.
Niemiecki turysto, postawilem tobie plus za twoje pewnie "Szkoda slow"
Ale wlasnie przypomnialem sobie jak bylem kiedys w wielkim pawilonie sklepowym w Rostocku i musialem isc do ubikacji. Cholera!!! Co za swinstwa wydrapane nozem na tamtejszej ubikacji, oczywiscie po niemiecku wszystko opisane. To w Polsce w naszych kiblach tego nie widzialem. Ja mysle ze my po dobrosasiedzku nawzajem sie od siebie uczymy. Tylko ze nie tego powinnismy sie uczyc.