Widok

wandalizm

Opinie do zdjęcia: wandalizm.
Facet spokojnie pisał bazgroły a nikt oprócz mnie nie reagował. W pobliżu były tłumy plażowiczów i spacerowiczów
Przejdź do galerii.

Facet spokojnie pisał bazgroły a nikt oprócz mnie nie reagował. W pobliżu były tłumy plażowiczów i spacerowiczów

wandalizm - brak reakcji ludzi

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wandalizm

Przejdź do galerii.

a kto będzie karał? straż miejska zajęta wypisywaniem mandatów za parkowanie, blokadami na koła i fotoradarami.......

A kto ci zapewni tą gwarancje??? na fundusz gwarancyjny SKOKów składają się wszystkie SKOKI wystarczy że jeden SKOK Cwaniaka zrobi przewał i będzie pozamiatane.
i bez wyzwisk proszę nieświadomy obywatelu...

co za g...no trzeba mieć we łbie swoim malutkim by byc takim deklem:(

tępić gnojków, karać starych!!!! niech im d*pska spuchną od lania !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

fajny nick

pajacu

może ładnie mazał i akurat szła wycieczka z ASP ?

nie, jestem za innymi rozwiązaniami, na pewno ten chłopak ma jakieś problemy i stara się to pokazać, może dla Ciebie to za głębokie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niemiecki turysto, postawilem tobie plus za twoje pewnie "Szkoda slow"

Ale wlasnie przypomnialem sobie jak bylem kiedys w wielkim pawilonie sklepowym w Rostocku i musialem isc do ubikacji. Cholera!!! Co za swinstwa wydrapane nozem na tamtejszej ubikacji, oczywiscie po niemiecku wszystko opisane. To w Polsce w naszych kiblach tego nie widzialem. Ja mysle ze my po dobrosasiedzku nawzajem sie od siebie uczymy. Tylko ze nie tego powinnismy sie uczyc.

I nikt nie dał mu

w ryja ????Debil mazał. Debile na to patrzyli !!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przygłupie skonczony, akurat w SKOK to kasa jest bezpieczniejsza niz w jakimkolwiek innym banku...Nie porównuj SKOKu do Amber Gold.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

To znaczy bronisz tego bydla.

Nie ma pieniedzy na trzymanie takiego swinstwa w wiezieniach. Tylko wytepic to. Jak go rodzice wychowywali? Wandalizm jest drugim po morderstwie przestepstwem i tak powinno sie karac. Wyczyscic spoleczenstwo z tego bezmyslnego chwastu. A w ogole to jak ucza wspolczesne polskie szkoly? Bo w latach 60 tych czegos takiego nie bylo. Owszem w publicznych ubikacjach glupie dowcipy olowkiem na drzwiach napisane ale to wszystko.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dajcie już spokój z tym złotym bursztynem lemingi dały się oszukać trudno jak ktoś trzyma kasę w parabanku typu SKOK czy w piramidzie finansowej jego sprawa wolny kraj i nikt nie powinien mieć pretensji że go nie ostrzegali
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

a potem jego tata zastrzelił by ciebie, twojeg psa, chomika i wyrwał by kabel z twojej myszki do kompa, Świat pokrył by się złą energią;
stary to już było, ostatnio w latach 30
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

kolego wymaluj komisariat policji, ryzyko żadne.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdybym mial bron palna to zastrzelilbym tego

gnojka na miejscu. Niech by inni widzieli jak sie z takimi rozprawiac. Tylko w taki sposob nalezy tepic taki smietnik spoleczny. Nie tam zadne wiezienia.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

niektorzy to maja szczescie!

ja od lat marze zeby takiego lba zlapac na goracam uczynku,potencjalnych malarzy ostrzegam,ze ja na mnie trafia,to...reka,noga...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak lubi syf

to niech syf robi w swojej chałupie a nie nam szpeci wszystko niechluj jeden
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

pusty, prymitywny

debilek na wykopki niech sie zgłosi jak mu sie nudzi w chałupie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Chwała portalowi

" Dopiero nasza czytelniczka zwróciła mu uwage "
Portal zmienia ludzi. Gdyby tamci obok wczesniej czytali Trojmiasto, tez by zareagowali
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

wandalizm

Przejdź do galerii.
do góry