Widok
warte polecenia
Po ciężkim wypadku komunikacyjnym i kilku miesiącach spędzonych w szpitalu, których rezultatem była utrata jednej nogi i cudowne uratowanie drugiej szukałam rehabilitacji dla uratowanej, aczkolwiek bardzo pokiereszowanej i mało sprawnej nogi. Tak naprawdę zespół rehabilitantów z Mewy znacznie polepszył moją sprawność - rehabilitacja jeszcze trwa, a dzięki temu poprawił jakość mojego życia. Zostałam tam profesjonalnie przyjęta - dokładnie studiowano moje dokumenty medyczne i z równie wielką uwagą i starannością dobierano zabiegi. Nie było najmniejszego problemu z tym aby rehabilitant przyjeżdżał do mnie do domu jak również z dowozem mnie na zabiegi do ośrodka.
Kadrę tworzą młodzi "zapaleńcy", którym radość sprawia osiągniecie pozytywnego efektu. Są dobrze przygotowani i nastawieni do swojej pracy. Ja wierzę, że w moim wypadku te ręce uczynią cuda i uniknę kolejnej operacji. Gorąco polecam.
Kadrę tworzą młodzi "zapaleńcy", którym radość sprawia osiągniecie pozytywnego efektu. Są dobrze przygotowani i nastawieni do swojej pracy. Ja wierzę, że w moim wypadku te ręce uczynią cuda i uniknę kolejnej operacji. Gorąco polecam.
Moja ocena
Centrum Rehabilitacji Mewa
kategoria: Rehabilitacja
obsługa: 6
jakość usług: 6
wyposażenie: 6
czas oczekiwania: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6