Widok
warto!
Mnie do profesora skierowała moja lekarz prowadząca ciążę. Mam wrodzoną wadę nerek, jestem po dwóch przeszczepach, a moja ginekolog - choć świetna - nie chciała sama decydować o pewnych kwestiach. I dobrze, to też świadczy o profesjonalizmie. Cała wizyta trwała ok. 40 minut- profesor zapoznał się z historią choroby, potem mnie zbadał i wykonał USG "połówkowe". Był spokojny, rzeczowy i dowcipny - to dodatkowy plus (np. na moje pytanie, czy wszystko ok z dzieckiem, odpowiedział "niestety, tak" - wiadomo- człowiek prowadził tyle trudnych ciąż, a tu takie rozczarowanie;). Odpowiadał na każde moje pytanie i rozwiewał wątpliwości. Poinformował o dalszym postępowaniu i ewentualnych możliwościach porodu, a więc o wszystkim, co mnie nurtowało. Za tydzień idę do profesora na kolejne USG i już do końca ciąży nie zamierzam przeprowadzać tego badania nigdzie indziej. Polecam z pełnym przekonaniem! Zwłaszcza kobietom, których ciąża nie przebiega jak należy i tym, które same chorują w czasie jej trwania lub są szczególnie zagrożone np. podczas porodu, jak ja. Taka wizyta podnosi na duchu, bo okazuje się nagle, że nic nie jest tak straszne, jak się wydawało.
Moja ocena
dr hab. nauk med. Krzysztof Preis
kategoria: Ginekolodzy
obsługa: 6
jakość usług: 6
wyposażenie: -
czas oczekiwania: 5
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 5
5.2
* maksymalna ocena 6