Widok
mój też programistą:)
No nie wiem, dla mnie głupie pytanie i to jeszcze od anonimowej osoby, której wcześniej tutaj nie widziałam....
Najpierw kim jesteście, co macie i gdzie mieszkacie, i kiedy Was w domu nie będzie co by można było się na Was wzbogacić....
Najpierw kim jesteście, co macie i gdzie mieszkacie, i kiedy Was w domu nie będzie co by można było się na Was wzbogacić....
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Autograf,
Możemy się tylko domyślać;)
Dziś gdzieś czytałam o złodziejach grasujących na czatach. Umawiają się z potencjalną ofiarą. Spijają i okradają w najlepszym wypadku z porfela a w trochę gorszym z samochodu i kluczy do mieszkania....
Możemy się tylko domyślać;)
Dziś gdzieś czytałam o złodziejach grasujących na czatach. Umawiają się z potencjalną ofiarą. Spijają i okradają w najlepszym wypadku z porfela a w trochę gorszym z samochodu i kluczy do mieszkania....
Forum jest publiczne a nie zamknięte i prywatne. Każdy może wykorzystać te informacje jak będzie chciał.
I tak wg mnie dużo tu ujawniamy ze swojego życia. Ale to gdzie pracują nasi mężowie to chyba już dość prywatna sprawa wg mnie.
Ale oczywiście każdy zrobi jak zechce.
I tak wg mnie dużo tu ujawniamy ze swojego życia. Ale to gdzie pracują nasi mężowie to chyba już dość prywatna sprawa wg mnie.
Ale oczywiście każdy zrobi jak zechce.
jakby ktoś napisał,że mąż jest prezesem banku, to to moze by było info dla złodzieja:) a tak to raczej nieszkodliwe od razu piszę,że my nie jesteśmy bogaci jakby co:)
tylko pozazdrościć:)
Aleksandraa - to jest połączenie hurtowni kosmetycznej z drogeryjną i chemiczną. Także wszystkie srodki czystości, kosmetyki, szampony, płyny do naczyń i mase innych mam bez problemu ;) Wystarczy jeden telefon i mąż do domu przynosi ;) Jakby któraś była zinteresowana kupieniem taniej np, szamponów, domestosów, farb do włosów to dawajcie znać ;)
faktycznie przesada tak się ujawniać z życiem prywatnym. mnie śmieszy Karolinka29, na blogu ma full fotek swojego domu, który jest tak kiczowaty że aż brak słów. i ciekawe co jej mąż na to, ze tak szczegółowo opisuje ich życie prywatne na forum, że nie mogą mieć dzieci itd. ja tak jak Karolina jestem z Rumi i nie raz ją widuję i aż śmiać mi sie chce jak pomyśle co ona tu wypisuje na forum.naprawde dziewczyna przesadza