Widok
wcale nie jest tak świetnie
ceny maja bardzo wysokie, a jakosc niestety nie idzie z tym w parze, od przeszlo miesiaca nie ma bryzy na solarium stojacym, i zadna Pani nie pofatygowala sie tego sprawdzic przez taki okres czasu, dodatkowo Pani ciagle zakrecona kilkakrotnie juz ustawila za krotki czas opalania klientkom czego bylam swiadkiem, szczerze mowiac odnosze wrazenie ze nikomu z osob tam pracujacych za bardzo nie zalezy... wczesniej chodzilam na inne, tansze solarium, jak raz cos tam sie stalo to mi Panie oddaly pieniadze, wszystko zawsze bylo uzupelnione, ceny nizsze, jedynie efekt doslownie odrobine slabszy.. sun city mogloby sie bardziej postarac bo jest naprawde srednio, gdyby nie to że lozka sa dosc mocne to wystawilabym jeden....
Moja ocena
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu:
Prosze o kontakt osobisty lub na mailowy suncitysolarium@wp.pl,(poniewaz chcialabym sie spotkac osobiscie ) osobe ktora napisala ta opinie ,poniewaz zarzuty ze dziewczyny ujmuja minut Klientom sa powazne i chcialabym je wyjasnic ,tym bardziej ze wydaja sie absurdalne tym bardziej ze nie przynioslyby zadnych korzysci Pracownicom i chcialabym wyjasnic ta sytuacje poniewaz jest to bardzo powazne pomowienie lub umyslne dzialanie konkurencji
wlascicielka
SUN CITY Solarium&Slim Center
wlascicielka
SUN CITY Solarium&Slim Center
moja opinia zostala zle zrozumiana
dziewczyny nie ujmuja minut klientom tylko OMYLKOWO ustawialy zbyt krotki czas po czym po opalaniu oddawaly te minuty klientkom ale jednak jest to nieprofesionalne gdy przychodzi sie np na 15minut, a opala sie 10 i 5 dostaje sie z powrotem przez wine zakreconej pani ktora zle ustawila zegar, dwa razy bylam swiadkiem takiej sytuacji
sytuacja miala miejsce rok temu i nie zostala zmyslona, teraz jak zauwazylam panie sa juz nowe zatrudnione
jednak bryzy nie ma nadal ! pania wlascicielke prosze o zrobienie czegos z tym
ps nie jestem z konkurencji
dziewczyny nie ujmuja minut klientom tylko OMYLKOWO ustawialy zbyt krotki czas po czym po opalaniu oddawaly te minuty klientkom ale jednak jest to nieprofesionalne gdy przychodzi sie np na 15minut, a opala sie 10 i 5 dostaje sie z powrotem przez wine zakreconej pani ktora zle ustawila zegar, dwa razy bylam swiadkiem takiej sytuacji
sytuacja miala miejsce rok temu i nie zostala zmyslona, teraz jak zauwazylam panie sa juz nowe zatrudnione
jednak bryzy nie ma nadal ! pania wlascicielke prosze o zrobienie czegos z tym
ps nie jestem z konkurencji