Widok

wczorajszy wykład w szkole rodzenia w szpitalu na zaspie - ktoś zna temat?

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś się orientuje jaki był temat wczorajszgo wykładu w szkole rodzenia na zaspie? nie mogliśmy z mężem być i nie wiemy tez kiedy będzie nastepny wykład, pozdrawiam

image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja siostra była:))
wykład był z fizjoterapeutką-o sposobach trzymania maluszka, zabawach, rozwoju ruchowym, tyle zapamiętałam, bo mi opowiadała:))

było też spotkanie z panią z banku krwi-odnośnie krwi pępowinowej
oo, dzięki, a czy mogłabyś zapytać siostrę kiedy jest następny wykład/POZDRAWIAM

image

image
Misia, już pytałam,ale siostra powiedziała,że teraz będą jakieś ćwiczenia, jako następne zajęcia:))
może poproszę ją żeby zajrzała do tego wątku, nie chciałabym czegoś pokręcić:))
Hej Misia, teraz będzie trochę inaczej, bo 23.06 i 30.06 jest zwiedzanie traktu porodowego, trzeba bylo się zapisać na którąś z tych dwóch dat (ja zapisywalam się na ćwiczeniach). Więc jeśli jesteś zapisana na 23.06 to 30.06 masz wolne lub na odwrót ;-))) Jak cos to pytaj ;-)
Temat wczorajszych wykładów był: Wczesne baraszkowanie- mamo, tato pobaw się ze mna. Tak brzmi dokładnie, a co do nastepnych wykładów to tak jak koleżanka napisała powyżej. Pozdrawiam.
ok, to już wiem wszystko, na trakt porodowy idę 30.06, pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi

image

image
na to zwiedzanie porodowki trzeba sie zapisac i na ktora to jest godz
jesli wiecie napiszcie, dzieki
A następny wyklad będzie 7 lipca - spotkanie z pediatrą :)

image
image

Inne tematy z forum Zaspa

przeprowadzka !!?? (37 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

DPD STREFA PACZKI - proszę o opinie (3 odpowiedzi)

Witajcie, na naszym osiedlu przy ul. Burzyńskiego na Zaspie od jakiegoś czasu jest punkt nadań i...

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...

do góry