Widok

weekend na walentynki w hotelu spa gdzie polecacie?

Chciałabym zaprosić mojego męża do hotelu spa(sauna, jacuzi, masaże) na walentynki gdzie polecacie w trójmieście lub niedaleko w miarę w przystępnych cenach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja bym polecił salon spa na gdańskim przymorzu - "Rozi" (polecam zwłaszcza masaże), twój mąż będzie na 100% zadowolony, a Ty za ten czas możesz posprzątać sobie w domu na spokojnie. Bez tej całej otoczki "szybko, szybko"
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak wyżej. Polecam, w zeszłe walentynki żona mi wykupiła tam godzinny masaż z happy endem. Byłem wniebowzięty. Plecy przestały mnie boleć momentalnie. Ogólnie polecam - miła, profesjonalna obsługa, bezpieczeństwo na bardzo wysokim poziomie (pracuje tam ochrona! :) ), można się rozluźnić i oddać przyjemności masażu, dodatkowo w ofercie są rożne zabiegi nawilżające, np. siadanie na twarzy, polewanie sokiem pomarańczowym z sekretnym składnikiem i takie tam, w każdym razie polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam ale dla ludzi z grubym portfelem :)

Piwo żywiec 0,3 - 30 zł
ale ja bym chciała z mężem pojechać, też chcę skorzystać z tej przyjemności;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
w ostateczności też możesz się wybrać, tylko nie wiem czy mąż będzie zadowolony jak wróci do domu, a tam nie posprzatane :/ Może i przejdzie, jak jest wyrozumiały. Ja mimo wszystko na twoim miejscu bym nie ryzykował.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Opinia została zablokowana przez moderatora
do góry