Widok

welon a ciąża

Wesele Temat dostępny też na forum:
czy będąc w ciąży, troszkę widocznej pasuje iśc do ołtarza w welonie. co wy na to, czy rodzina i znajomi nie obgadaja później, słyszałam że to nie wypada aby młoda miała w takiej sytuacji welon, tylko jakąś ozdobę we włosach. czy ktoś może się wypowiedzieć na ten temat.?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie wypada miec wianka na glowie ale welon... mysle ze doda Ci uroku powodzenia...
Ja bym się w ogóle nie przejęła i bym na 100% poszłabym do ołtarza w welonie i miałabym wszystkie ciotki-klotki w d... bo co to one tego nie robiły przed ślubem.A Wam po prostu poszczęśiło się mieć dzidziusia troszeczkę szybciej, tak więc nie przejmuj się i śmiało w welonie "wystąp" tego dnia. Ja bynajmniej bym tak zrobiła.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
moim zdaniem ciotkom nic do tego....sama bylam w takiej sytuacji i szlam w welonie i nie interesuje mnie czy ktos mnie obgadal czy nie:)
Dołaczam sie do moich poprzedniczek. To tylko taka mentalność ludzi, którzy uważja ze bedac w ciazy lub majac juz dziecko nie powinno sie miec welonu. Uwazam to za kompletmna BZDURE, tylko wiek moim zdaniem jest w tym przypadku ograniczeniem, bo nie wyobrażam sobie 40-to latki z welonem :0)))) A poza tym welon jest dopełnieniem sukni i jego brak moze sprawic ze bedzie sie wygladalo calkiem zwyczjnie, a przecież tego dnia powinno wygladac sie wyjątkowo. Pzdr.
dziewczyny bardzo wielkie dzięki!!!!!!!!!!!!!
Kochana-to kwestia gustu i twojego samopoczucia.

Ja nie ejstem w ciaży, ale od początku wiedziałam, ze welonu nie będę miała. Po prostu mi się nie podobał. I już.
A co inni mówili...ich sprawa.
Pozdr.
Ja też miałabym ciotki gdzieś i ich opienie,ale żle bym się czuła w takiej sytuacji mając welon na głowie.Bardziej odpowiadałaby mi jakaś fajna ozdoba we włosach,a teraz są różne cuda.Ale to oczywiście indywidualna sprawa każdej młodej i jej samopoczucia.Jak masz ochotę mieć welon do slubu to kup go i niczym się nie przejmuj.

ale gadacie głupoty-panna młoda w ciąży i w welonie-tragedia!!mało ze w ciąży przed ślubem to jeszcze w welonie-koszmar!Jakaś ozdoba we włosach np kwiaty ale nie welon!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Co ma welon do ciąży??? Może zamiast sukni powinno się jeszcze spodnie założyć i brać ślub z zakrytą twarzą??? W obecnych czasach czy to ma aż takie znaczenie????
szczerze mowiac wcale bym na to nie zwracala uwago co mowia inni. ja tez bralam slub w widocznej ciazy i mialam welon. bez niego czulabym sie niekompletna w tym dniu, a poza tym on dodal uroku calemu mojemu wygladowi
he he he
dokladnie olej ciotunie. Sama nie z n o s z e wscibski ciotek - dewotek.
Podobasz sie sobie w welonie? Dobrze sie w nim czujesz? Jesli tak to idz!! Gadac i tak beda, zreszta juz pewnie gadaja. Na przyjeciu i tak ciotunie i tak musza byc mile, wiec naprawde nie masz sie czym przejmowac.
zgadzam sie w Wami! To Twoj slub, Twoja ciaza i Twoj welon! Jesli tylko masz na niego ochote to miej go! Po co potem przez pol zycia zalowac:)
U mnie w rodzinie prawie wszystkie kobiety wychodzily za maz, w widocznej i niewidocznej ciazy. Ale i tak zawsze wszyscy wiedzieli ze jest sie w ciazy. I kazda miala welon. Ja bym ubrala welon!! Nie slyszalam nigdy negatywnych komentarzy odnosnie moich kuzynek, ich ciazy i welonu. Wydaje mi sie, ze po czesci te symbole zanikaja, coraz wiecej jest sukni slubnych w innych kolorach niz biel i jak ktos ma suknie niebiebieska czy rozowa to nie ma w tym zadnego podtekstu. Ubeiraj welon, nie przejmuje sie!!!
Skoro masz ochotę na założenie welonu to śmiało go kupuj.Ważne abyś Ty w tym dniu czuła się świetnie,a nie przejmowała się opinia gości.Chociaż jak mają gadać to i tak będą to robić.

Co złego to nie ja....

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry