Widok
wesand - opinia
Jedno wielkie hamstwo,tylko polak potrafi wpaść na taki pomysł ,po spacerze z małżonką po bulwarze wstąpiłem by skorzystać z toalety (miejska nieczynna w związku z remontem ulicy) a barmanka oświadcza,że owszem można skorzystać odpłatnie ale trzeba zapłacić uwaga 30 złotych, nie to nie pomyłka nie 2 czy 3 zł ale powtarzam 30 zł.Na moje pytanie dlaczego taka cena czy to nie pomyłka,barmanka oświadczyła,że taką cenę ustalił szef i nic nie może zrobić.Tylko polak polakowi może coś takiego zrobić i o czym to może swiadczyć,jaki charakter musi mieć taki właściciel ,nie raz przymierzaliśmy się by coś tam zjeść ale po tym incydencie nigdy tam nie wstąpimy.
Moja ocena
El - Greco
kategoria: Restauracje
obsługa: 1
menu: -
jakość potraw: -
klimat i wystrój: -
przystępność cen: -
ocena ogólna: -
1.0
* maksymalna ocena 6
Niestety, będąc na miejscu tego szefa też był ustaliła cenę zaporową. Dobra restauracja nie może spełniać funkcji toalety dla wszystkich.
Nie wyobrażam sobie latem sytuacji gdy ludzie jedzą w eleganckiej restauracji, a obok nich stoi do WC kolejka spacerowiczów znad morza ...
Nie wyobrażam sobie latem sytuacji gdy ludzie jedzą w eleganckiej restauracji, a obok nich stoi do WC kolejka spacerowiczów znad morza ...